«Με πήρε τηλέφωνο ο Πέτρος Φιλιππίδης, του είπα…»

«Δεν ξέρω γιατί μου τηλεφώνησε»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Με πήρε τηλέφωνο ο Πέτρος Φιλιππίδης, του είπα…»

Με αφορμή την κοπή της πίτας που πραγματοποιήθηκε στο θέατρο «Ζίνα», η κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» βρέθηκε εκεί επίσης.

Έτσι, ο Τάκης Παπαματθαίου ήταν ένας από τους ηθοποιούς όπου παραχώρησε συνέντευξη καθώς μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για το τηλεφώνημα που του έκανε ο Πέτρος Φιλιππίδης μετά το τσουνάμι των καταγγελιών εναντίον του.

Οι δηλώσεις του Τάκη Παπαματθαίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν θυμάμαι πώς είναι να κάνεις γιορτές στο σπίτι, γιατί να μου έχει λείψει; Μου τηλεφώνησε ο Πέτρος Φιλιππίδης, αυτό που του είπα ήταν “δεν καταλαβαίνω ρε Πετράν, γιατί;”. Ο γνωστός ηθοποιός πρόσθεσε επίσης: «Αυτό ήταν το τηλεφώνημα. Δεν ξέρω γιατί μου τηλεφώνησε, ανθρώπινο είναι αυτό, για να δει αν θα το σηκώσω;».

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια Φιλιππίδη - Σε πλειστηριασμό το σπίτι τους στο Βραχάτι έναντι..

Δύσκολες ώρες περνάει η οικογένεια του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς σύμφωνα με την εκπομπή T-live όλο αυτό το διάστημα βρίσκεται σε δεινή οικονομική κατάσταση με ανεξόφλητα δάνεια.

Οι οφειλές αυτές έχουν φτάσει να αγγίζουν το 1.000.000 ευρώ, ποσό που αδυνατούν να πληρώσουν. Μάλιστα, το εξοχικό του ηθοποιού στο Βραχάτι Κορινθίας βγαίνει σε πλειστηριασμό στις 19 Ιανουαρίου και πωλείται έναντι 176.400 ευρώ.

Το εξοχικό βρίσκεται σε μια αμφιθεατρική περιοχή με πολύ πράσινο και θέα στο Σαρωνικό. Είναι διώροφη μονοκατοικία έκτασης 180 τ.μ πάνω από την παραλία του μικρού Αμονίου στο Σοφικό Κορινθίας. Δείτε μάλιστα και φωτογραφίες από το πατρικό σπίτι που φημολογείται πως θα μείνει μετά την φυλακή.