«Μπιμπίλας ή Μαϊντανίλας;» - Έμεινε "κάγκελο" ο ηθοποιός με την ατάκα του Μικρούτσικου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Μπιμπίλας ή Μαϊντανίλας;» - Έμεινε

Το πρωί της Πέμπτης 13/01, ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκε καλεσμένος μέσω Skype στην εκπομπή «Super Κατερίνα». Ο γνωστός ηθοποιός αλλά και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών μίλησε μεταξύ άλλων για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά από την αποχώρηση του από το Survivor 5 μιας και αποκάλυψε ότι τον άκουσε στεναχωρημένο.

Από την άλλη, ο Ανδρέας Μικρούτσικος όταν τον είδε δεν δίστασε να πει: «Μπιμπίλας ή Μαϊντανίλας; Συγνώμη που στο λέω έτσι». Όπως ήταν αναμενόμενο η Κατερίνα Καινούργιου μαζί με τον ηθοποιό, έμειναν άφωνοι μετά από αυτό που άκουσαν.

Οι δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικου για τον Σπύρο Μπιμπίλα

Μπιμπίλας: Σήμερα 11/1 βγήκε στην Σκορδά και μίλησε για την Καινούργιου - «Τώρα δεν έχω άγχος»

Μια ημέρα μετά το περιστατικό στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα, όπου ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την Φαίη Σκορδά και το Πρωινό με την Καινούργιου να παρεξηγείται και να το δείχνει στην κάμερα, ο ηθοποιός μίλησε στο Πρωινό μέσω skype για τα τρέχοντα θέματα της επικαιρότητας, με την ιδιότητα του προέδρου του ΣΕΗ.

Πριν όμως ξεκινήσει η κουβέντα θέλησε να πει δυο λόγια για το παραπάνω περιστατικό και να ξεκαθαρίσει την κατάσταση για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις σε καμία από τις δυο πλευρές.

«Κατ’ αρχήν να σας πω ότι σήμερα μιλάω χωρίς άγχος, γιατί δεν έχω μία άλλη εκπομπή να με πιέζει. Πρέπει να το πω, επειδή χθες μίλησα για σας, να πω ότι εχθές έζησα κάτι πολύ έντονο και στενοχώρησα μία πολύ αγαπημένη μου φίλη, την Κατερίνα Καινούργιου που την αγαπάω πολύ. Όπως και εσάς, διευκρινίζω για να μη θεωρηθεί ότι προτιμώ τον έναν ή τον άλλον» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε: «Eμείς δεν έχουμε πρόβλημα, να βγαίνεις όπου θέλεις», ενώ από πλευράς του η Φαίη Σκορδά είπε «Τα φιλιά μας».