Παρασκευή, 09 Δεκεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Εξελίξεις με την αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου

Δείτε αναλυτικά

Εξελίξεις με την αγωγή των «Ράδιο Αρβύλα» κατά του Στάθη Παναγιωτόπουλου
News 13.01.2022 12:32
Από Ίρις Βίλα

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου καθώς οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η 28χρονη που τον είχε καταγγείλει, εντόπισε και τρίτο βίντεο με προσωπικές της στιγμές σε άλλη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου που δεν γνώριζαν.

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο

Από την άλλη, όπως είχε γίνει γνωστό, οι «Ράδιο Αρβύλα» είχαν ανακοινώσει πως ετοιμάζονταν να καταθέσουν αγωγή κατά του πρώην συμπαρουσιαστή τους. Έτσι, σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», η αγωγή ναι μεν δεν έχει κατατεθεί ακόμα, αλλά ετοιμάζεται.

Επέστρεψαν οι Ράδιο Αρβύλα - Τα πρώτα λόγια του Αντώνη Κανάκη

Μετά τον μεγάλο σάλο που έχει δημιουργηθεί εδώ και ένα μήνα με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν στον τηλεοπτικό αέρα, ανανεωμένοι, με διαφορετική διαρρύθμιση στον χώρο και αρκετά «καρφιά» για όλα όσα έγιναν αυτές τις εβδομάδες.

Ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης εμφανίστηκαν στην αρχή ο ένας δίπλα στον άλλο και σατίρισαν τα δημοσιεύματα που ήθελαν την εκπομπή να αλλάζει όνομα μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Οι τρεις παρουσιαστές δεν έκαναν καμία απολύτως αναφορά στον πρώην συνεργάτη τους, ενώ αντίθετα, ο Αντώνης Κανάκης έριξε ένα «καρφί» για τους πολιτικούς που προσπάθησαν να κάνουν το Ράδιο Αρβύλα να μην βγει ξανά στον αέρα, κάνοντας λόγο για «παπαγαλάκια» της κυβέρνησης.

Μάλιστα, ο παρουσιαστής ξόρκισε το 2021 για όλα όσα έφερε και καλωσόρισε το 2022 με πολύ αισιόδοξη διάθεση, ενώ τόνισε πως στο πλατό βρίσκονται όλοι όσοι έπρεπε να βρίσκονται εκεί.

«Δεν θέλουμε να το κάνουμε θέμα αλλά πόσες ευχές μας έχετε στείλει. Μας έχετε συγκινήσει και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Μόνο την αγάπη σας θα κρατήσουμε. Στο @@λο 2021. Είναι μεγάλη τύχη αυτό που θα ζήσετε γιατί είναι η πρώτη φορά που θα θαυμάσετε το αριστερό προφίλ του Χρήστου Κιούση», είπε μεταξύ άλλων ο Αντώνης Κανάκης.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τρόμος στο πλατό των Ράδιο Αρβύλα λόγω σεισμού - «Αν δεν μας καταπιεί το ρήγμα...»

Δεν το γνώριζε κανείς - Τι δουλειά έκανε ο Αντώνης Κανάκης πέρα από παρουσιαστής

Share