Σε σχέση η Μαρίνα Λαμπροπούλου; - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Τι ανέφερε η ίδια;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σε σχέση η Μαρίνα Λαμπροπούλου; - Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή

Στην φετινή τηλεοπτική σεζόν, βλέπουμε την Μαρίνα Λαμπροπούλου στην κριτική επιτροπή του χορευτικού show, «Dancing with the stars», ωστόσο τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι αρκετά ικανοποιητικά. Έτσι, η ίδια μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης 13/01, στην εκπομπή «Breakfast at Star».

Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε για την προσωπική της ζωή και τις δυσκολίες που έχει βιώσει, αποκαλύπτοντας μάλιστα πως είναι μόνη της εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Λαμπροπούλου

«Η δύναμη που έχω βρει για να ανταπεξέλθω και να μη λυγίσω, προέρχεται από τον χορό, γιατί έχω μάθει στην πειθαρχία. Είναι πολύ σημαντικό αυτό που κάνω.

Σαν μητέρα, σαν μητέρα μόνη, χωρίς να έχω κάποιον δίπλα μου να με στηρίζει, ούτε ψυχικά ούτε οικονομικά. Είμαι μόνη μου εντελώς εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αυτό μου δίνει μεγάλη δύναμη στο καθημερινό μου έργο».

Η αφοπλιστική απάντηση της Μαρίνας Λαμπροπούλου σε όσους την αποκαλούν ξινή - «Οτιδήποτε ξινό είναι στα γούστα μας»

Στην φετινή τηλεοπτική σεζόν βλέπουμε την Μαρίνα Λαμπροπούλου μέσα από το φιλανθρωπικό χορευτικό show «DWTS». Μεταξύ άλλων η ίδια έχει χαρακτηριστεί από αρκετά άτομα ως "ξινή".

Μάλιστα, το βράδυ της Πέμπτης 11/11 η ίδια βρέθηκε σε πάρτι στα νότια προάστια και παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» όπου αναφέρθηκε τόσο για τη διαφωνία της με τον Στέφανο Δημουλά, όσο και για τον χαρακτηρισμό που έχει δεχτεί.

«Είμαστε καλλιτέχνες με γνώσεις και ελληνικό ταπεραμέντο και γι αυτό και διαφωνήσαμε. Η lemon pie με τρελαίνει, με ξετρελαίνει. Οτιδήποτε ξινό είναι στα γούστα μας.

Με χαρακτηρίζουν ξινή γιατί δε με ξέρουν. Αν με ήξεραν δε θα με έλεγαν ξινή. Εσείς τώρα λίγο που με γνωρίσατε, δεν είμαι γλυκούλα; Δε θέλω να είμαι γλυκούλα. Δεν δέχομαι εκδηλώσεις θαυμασμού γιατί βγάζω αυτό το αυστηρό που λέτε οπότε φοβούνται να με πλησιάσουν».