Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μου την έπεφταν γυναίκες» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή

«Καθημερινά περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό»

Γιώργος Θεοφάνους: «Δεν μου την έπεφταν γυναίκες» - Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή
News 13.01.2022 13:57
Από Ίρις Βίλα

Μετά από τις τρυφερές ευχές που δέχτηκε, το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Θεοφάνους αναμένεται να βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός μουσικοσυνθέτης αναμένεται αν μιλήσει για την προσωπική του ζωή και για τις δύο γυναίκες της ζωής τους.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους

«Δεν μου την έπεφταν γυναίκες τραγουδίστριες, ούτε εγώ φλέρταρα καμία κοπέλα. Δύο γυναίκες ερωτεύτηκα, αυτές παντρεύτηκα και τέλος. Την Ευρυδίκη και την Βίλλυ. Δεν είχα έρωτες στο ενδιάμεσο. Περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό.

Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια, έτρωγα με δύο πιάτα, με δύο πιρούνια. Έλεγα εσύ είσαι εκεί κι εγώ είμαι εδώ. Έβαζα και σε εκείνη καφέ. Αφού κάπου ήταν».

«Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από τρία χρόνια»

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα” βρέθηκε καλεσμένος ο Γιώργος Θεοφάνους. Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, λίγο μετά την κόντρα του με την Αθηνά Παντελίδου, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην απώλεια του πατέρα του.

«Τον πατέρα μου τον έχασα πριν από τρία χρόνια. Αυτό δεν το ήξερε κανένας, δεν το είχα πει σε κανέναν ποτέ, το έζησα με τα αδέρφια μου στην Κύπρο. Τα τελευταία του πέντε χρόνια τα πέρασε σε ένα γηροκομείο.

Είχε άνοια, δεν καταλάβαινε κανέναν, αλλά παρ’ όλα αυτά, εμένα, κάθε μήνα που πήγαινα, με καταλάβαινε. Αυτός ο “δράκος” που είχα στο κεφάλι μου ξαφνικά έγινε ένα “παιδί” που έπρεπε να του αλλάζουμε πάνες.

Έγινε, όχι αρνί ο δράκος, μια αγαπημένη ψυχή, που καλύτερα που το περάσαμε στο γηροκομεί κι έφυγε έτσι. Αν έφευγε απότομα, δεν ξέρω πώς θα το διαχειριζόμουν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Μετανιωμένος ο Γιώργος Θεοφάνους - Η δημόσια συγγνώμη του στην οικογένεια Παντελίδη

"Θα καταθέσουμε και μήνυση και αγωγή" - Εξωφρενών η Αθηνά Παντελίδου με τον Θεοφάνους

Share