Τα "καρφιά" της Κατσαρίνη για το «The 2night show»: «Υπήρχε ένα μοντάζ στο οποίο...»

«Κοβόντουσαν πράγματα, τα οποία με δυσκόλευαν πάρα πολύ»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Τα

Το πρωί της Πέμπτης 13/01 η Χρύσα Κατσαρίνη βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του Open.

Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή stand up comedian αναφέρθηκε στις Σφήκες που συμμετείχε στο «The 2night show» καθώς δεν δίστασε να πετάξει "καρφιά" για το μοντάζ όπου γινόταν. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό είχε κάνει μια άκρως συγκλονιστική αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή.

Οι δηλώσεις της Χρύσας Κατσαρίνη

«Στις Σφήκες υπήρχε ένα μοντάζ στο οποίο δεν είχα κανέναν έλεγχο και κοβόντουσαν πράγματα, τα οποία με δυσκόλευαν πάρα πολύ. Κοβόντουσαν τα αστεία, ήταν τρομερό αυτό. Γινόταν για χίλιους δύο λόγους, μπορεί να είχε ενοχληθεί ο καλλιτέχνης κλπ… Ο Γρηγόρης δεν θέλει να ενοχλεί και να πληγώνει κανέναν.

Ήμασταν εκεί για να θίξουμε τα κακώς κείμενα και όχι για να πλέξουμε το εγκώμιο. Οι Φάνης Λαμπρόπουλος, Νικόλας Ράπτης και Θανάσης Πασσάς που ήταν πριν από μας λέγανε πολύ πιο σκληρά πράγματα, αλλά από μία γυναίκα ακουγόταν σαν κακία, που δεν ήταν».

Ποια είναι η Χρύσα Κατσαρίνη

Η Χρύσα Κατσαρίνη γεννήθηκε στις 14 Οκτωβρίου του 1986 στην Καβάλα, και είναι ηθοποιός. Σπούδασε υποκριτική στην Ανώτερα Σχολή Δραματικής Τέχνης "Ανδρέας Βουτσίνας", από την οποία αποφοίτησε το 2011. Επίσης, είναι πτυχιούχος της Α.Τ.Ε.Ι Θεσσαλονίκης στο τμήμα διατροφής και διαιτολογίας (2008).

Έκανε το τηλεοπτική της ντεμπούτο το 2014, όταν έκανε guest εμφάνιση -κωμικού σχολιαστή- στην εκπομπή του Alpha "Νικ Ο Κλοκ (2013-2014)", με παρουσιαστή τον Νίκο Μουτσινά, και guest εμφάνιση στη σειρά σκετς του Alpha "Η μάχη των φύλων (2013-2014)". Επίσης, από το 2012-2014 έπαιζε στα 3λεπτα και 4 λεπτα βίντεο της κωμικής εκπομπής "Άουτς" στο ιντερνετικό κανάλι ''comedy lab'', της οποίας τα κείμενα επιμελήθηκε η ίδια η Χρύσα Κατσαρίνη.

Στον κινηματογράφο έπαιξε στην ταινία μικρού μήκους 3 λεπτών "Παράνοια (2009)" σε σκηνοθεσία Δημήτρη Σταυρίδη.

Η Χρύσα, από το 2012 ασχολείτε επαγγελματικά και με το Stand Up Comedy.