«Το πρόσωπο μου δεν...» - Συγκλονίζει η αεροσυνοδός που ισχυρίζεται ότι παραμορφώθηκε από πλαστικό

Οι πρώτες δηλώσεις της στο Πρωινό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Το πρόσωπο μου δεν...» - Συγκλονίζει η αεροσυνοδός που ισχυρίζεται ότι παραμορφώθηκε από πλαστικό

Δηλώσεις στο Πρωινό έκανε το πρωί της Πέμπτης (13/1) η αεροσυνοδός που ισχυρίζεται πως το πρόσωπό της έχει παραμορφωθεί μετά από επέμβαση που της έκανε γνωστός πλαστικός χειρουργός.

Η 28χρονη αεροσυνοδός αποκάλυψε πως κάποια σημεία του προσώπου της έχουν παραμορφωθεί σε τέτοιο βαθμό που δε θα μπορέσουν να επανέλθουν κάποια στιγμή, ενώ εξήγησε πως εδώ και καιρό ταλαιπωρείται με επεμβάσεις προκειμένου να επαναφέρει το πρόσωπό της στην αρχική του κατάσταση.

Η αλήθεια είναι πως τα τελευταία χρόνια ακούμε όλο και περισσότερες γυναίκες να παραμορφώνονται από τις πλαστικές (δείτε εδώ πώς έχει γίνει το πρόσωπο της Λίντα Εβαντζελίστα).

Οι δηλώσεις της αεροσυνοδού για τον πλαστικό χειρουργό

«Είμαι συντετριμμένη από όλο αυτό που έχει συμβεί. Έχω ταλαιπωρηθεί πάρα πολύ από απανωτές χειρουργικές επεμβάσεις εξαιτίας ιατρικού λάθους του συγκεκριμένου πλαστικού χειρουργού και δυστυχώς αναζητώντας λύση σε Ελλάδα και εξωτερικό, οι γιατροί με έχουν διαβεβαιώσει πως εξαιτίας της βλάβης που έχω πάθει, κάποια σημεία στο πρόσωπό μου δεν πρόκειται να επανέλθουν ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά η 28χρονη κοπέλα.

5+1 γυναίκες της ελληνικής showbiz που έκαναν πλαστική

Γνωστές Ελληνίδες παραδέχτηκαν ότι άφησαν κάποιο σημείο του σώματός τους στα χέρια ενός πλαστικού χειρουργού. Παλαιότερα μια πλαστική επέμβαση στο ενεργητικό μια γυναίκας ήταν κάτι που έπρεπε να μείνει μυστικό επτασφράγιστο.

Σήμερα, μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ παραδέχονται με θάρρος τις πλαστικές επεμβάσεις τους και διάσημες κυρίες της Ελλάδας φαίνεται να ακολουθούν το... παράδειγμά τους.

Δείτε φωτογραφίες τους στο Athensmagazine.gr