«Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη έβλαψε την καριέρα μου»

«Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Ο γάμος μου με τον Γιώργο Λιάνη έβλαψε την καριέρα μου»

Μετά από τις σοκαριστικές δηλώσεις της Ντέμης Γεωργίου, στην κάμερα της εκπομπής «MEGA Καλημέρα» παραχώρησε δηλώσεις η Λιζέτα Νικολάου η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον γάμο της με τον Γιώργο Λιάνη μιας και αποκάλυψε ποιες ήταν οι δυσκολίες της μετά από τον χωρισμό τους.

Οι δηλώσεις της Λιζέτας Νικολάου

«Με το Γιώργο Λιάνη παντρευτήκαμε το 1978, αποκτήσαμε ένα γιο και χωρίσαμε. Ο χωρισμός μου με το Γιώργο Λιάνη μου κόστισε πάρα πολύ, ντρεπόμουν που ήμουν χωρισμένη.

Για το γιο μου έγινα και μάνα και πατέρας. Ο γάμος μου με το Γιώργο Λιάνη με έβλαψε στην καριέρα μου. Δεν ήθελα να ξαναπαντρευτώ παρόλο που είχα μια σχέση για 16 χρόνια, δεν ήθελα να κάνω άλλο παιδί. Είμαι χαρούμενη που έχω δυο εγγονάκια, το ένα λέγεται Γιώργος Λιάνης».

Ποιος είναι ο Γιώργος Λιάνης

Ο Γιώργος Λιάνης είναι Έλληνας δημοσιογράφος και πολιτικός.

Γεννήθηκε στις 2 Σεπτεμβρίου 1942 στο Αμύνταιο Φλώρινας. Είναι πρώτος εξάδελφος της Δήμητρας Λιάνη και ανιψιός του καθηγητή και υπουργού Γιώργου Λιάνη και του υποστράτηγου Κωνσταντίνου Λιάνη. Σπούδασε στο Χημικό Τμήμα του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Στα νεανικά του χρόνια υπήρξε ποδοσφαιριστής του Ηρακλή Θεσσαλονίκης στην Α΄Εθνική.

Ήταν βασικός μάρτυρας στη δίκη των πρωταιτίων της Χούντας καταθέτοντας σημαντικά έγγραφα, αλλά και μαγνητοφωνημένες συνομιλίες που είχε αποκτήσει με στοιχεία κατά των Γ. Παπαδόπουλου, Ι. Λαδά και Δ. Ιωαννίδη.

Εξελέγη Βουλευτής Φλώρινας με το ΠΑΣΟΚ τον Ιούνιο του 1989 και επανεξελέγη τον Νοέμβρη του 1989, το 1990, 1993, 1996, 2000, 2004, 2007 και 2009. Διετέλεσε Υφυπουργός Αθλητισμού στο Υπουργείο Πολιτισμού στα διαστήματα 1993-1996 και 2002-2004.

Στις 14 Ιουνίου 2011 αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ, αρνούμενος να ψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας.