Ο Μικρούτσικος έκανε μια σπάνια εξομολόγηση που λίγοι γνωρίζουν για την συμμετοχή του Οικονομόπουλου στο «Dream Show»

«Έδωσα προσωπική μάχη για να μείνει»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ο Μικρούτσικος έκανε μια σπάνια εξομολόγηση που λίγοι γνωρίζουν για την συμμετοχή του Οικονομόπουλου στο «Dream Show»

Στην σημερινή εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να κάνει μια αναδρομή στην εποχή του «Dream Show», καθώς ανάμεσα στους παίκτες που κατάφεραν να ξεχωρίσουν αλλά και να κάνουν τεράστια καριέρα ήταν, ο Νίκος Οικονομόπουλος ο οποίος πρόσφατα είχε κολλήσει κορωνοϊό.

Η αποκάλυψη του Μικρούτσικου για τον Οικονομόπουλο

Ο γνωστός παρουσιαστής μεταξύ άλλων ανέφερε χαρακτηριστικά πως έδωσε «προσωπική μάχη» για να τον περάσει. «Κόπηκε από τους συνεργάτες μου. Τον ήθελε ο Ηλίας και οι άλλοι ήταν αδιάφοροι. Εγώ του έκανα συνέντευξη και είδα ότι ήταν ένα πικραμένο κλειστό παιδί και άκουσα και μια λιτή λαϊκή φωνή.

Την ημέρα της κρίσης άκουγα όλο “όχι”. Σταμάτησα, τους πήρα αλλού και ένας συνεργάτης μου λέει “αν μπει αυτός εγώ θα φύγω”. Του είπα ότι ο Οικονομόπουλος θα μπει και θα μείνεις κι εσύ. “Ο Οικονομόπουλος θα μπει και με δικιά μου προσωπική χάρη”.

«Πίστευα ότι είναι ένα παιδί πικραμένο, στεναχωρημένο που θα το βγάλει σίγουρα στο τραγούδι. Δεν πιέστηκε ποτέ, δεν έκανε reality, ήταν με τη γιαγιά του, ήρθε κάποια στιγμή κι εκείνη εκεί και δεν του έκανα ποτέ ερώτηση για τα προσωπικά του. Ήταν πολύ βαθιά πικραμένο παιδί. Δεν ξέρω αν το ξέρει, ούτε το διαφημίζω γενικά, αλλά έδωσα προσωπική “μάχη” και χαίρομαι γιατί με συγκινεί η φωνή του όποτε τον ακούω».

«Λύγισε» στον αέρα του Super Κατερίνα ο Ανδρέας Μικρούτσικος - «Μαύρη επέτειος για μένα»

Δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα (28/12) από τη μέρα που ο αείμνηστος Θάνος Μικρούτσικος έφυγε από τη ζωή. Ο αγαπημένος του αδερφός, Ανδρέας, «λύγισε» στον αέρα του Super Κατερίνα, με την αναφορά της εκπομπής στον κορυφαίο συνθέτη.

Ο θάνατος του Θάνου Μικρούτσικου φέρνει κάθε φορά δάκρυα στα μάτια του Ανδρέα (δείτε εδώ την τελευταία συνέντευξη που έδωσε).

«Σήμερα είναι μια μαύρη, σκληρή επέτειος για μένα. Κλείνουν δύο χρόνια από τον θάνατο του Θάνου. Ο Θάνος έφυγε, το έργο του παραμένει. Είναι ζωντανός μέσα από τα τραγούδια του. Αλλά είναι και ζωντανός μέσα από την οικογένειά του. Ζει στις καρδιές, στο μυαλό, στη φωνή της οικογένειάς του και τη δική μου. Τον αγαπάω», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής.