"Λύγισε" ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον θάνατο του Θάνου - «Με προστάτευε ακόμα και αν δεν ήθελα»

«Είχα μείνει χωρίς ένα ευρώ και ήταν ο Θάνος που με στήριζε σαν παρουσία και σαν προσωπικότητα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Για τον θάνατο του αδερφού του, Θάνου Μικρούτσικου, μίλησε στην εκπομπή Ευτυχείτε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος "λύγισε" αναφερόμενος στο πόσο τον έχει στηρίξει και προστατεύσει όλα αυτά τα χρόνια.

«Πέρα από τη μοναδική προσωπικότητα του Θάνου και τη μοναδική του προσφορά, είναι μία πρωτογενής φυσιογνωμία που είχα τη χαρά, την τύχη και την περηφάνια να είναι αδερφός μου. Ήταν αδερφός μου από τη μία, αλλά ταυτόχρονα το στιλ που είχε και που έχει ο Θάνος ήταν ένα είδος προστάτη. Με τον Θάνο δεν άλλαξε κανένας ρόλος, δηλαδή μεγαλώναμε και με προστάτευε πάντα. Ακόμα κι όταν δεν ήθελα.

Τα τελευταία χρόνια ήρθα στην ανάγκη μιας επιβίωσης, έκανα μια δουλειά, έπαιρνα 1000 ευρώ, μου τα έπαιρνε η τράπεζα. Άρα είχα μείνει χωρίς ένα ευρώ. Ήταν ο Θάνος που με στήριζε σαν παρουσία και σαν προσωπικότητα. Με αυτή την έννοια, δε μπορώ να αφομοιώσω τον θάνατό του γιατί μου κόπηκε ο ομφάλιος λώρος. Τώρα έγινε ο απογαλακτισμός. Ήταν αδερφός μου και προστάτης μου», εξομολογήθηκε ο επιτυχημένος παρουσιαστής ο οποίος είναι υπερήφανος για τον γιο του.

Κατέρρευσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τον αδερφό του

Καλεσμένος στην εκπομπή Tik Talk, βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ'όλης της ύλης. Ο παρουσιαστής μάλιστα, αναφέρθηκε στον αδερφό του, Θάνο, ο οποίος έχει φύγει από τη ζωή.

Στην αρχή της εκπομπής, πρόβαλλαν ένα εισαγωγικό βίντεο με το πρόσωπο του αείμνηστου αδελφού του, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκρατήσει την βαθιά του θλίψη και στεναχώρια και ξέσπασε σε κλάματα.

«Δεν μπορώ να βλέπω τον Θάνο. Ζητώ συγγνώμη. Δεν γίνεται, δεν το έχω ξεπεράσει. Δεν μπαίνω στο Facebook γιατί έχω συνέχεια αναφορές. Κοίτα τι έχω τραβήξει και κοίτα τι έχετε τραβήξει σκεφτόμουν. Μέχρι εκεί γέλαγα, μέχρι να βγει ο Θάνος», δήλωσε αρχικά.

Ανδρέας Μικρούτσικος Tik Talk θάνατος Θάνου

«Τόσες και τόσες γυναίκες και γάμοι, μέχρι που έρχεται το θέμα της απώλειας. Καταλαβαίνω κάθε απώλεια, απλά βρίσκομαι σε μια φάση μετά από ένα χρόνο να μην τα έχω καταφέρει. Πρακτικά είναι σαν να κάνω ότι δεν έχει συμβεί. Δεν ξέρω αν μπορώ να το αποδεχτώ. Ήταν πολύ ιδιαίτερη σχέση με τον αδερφό μου.

Έχασα τους γονείς μου με πολύ ωραία σχέση, αλλά το εκλογίκευα. Με τον Θάνο έχουμε την ιδιαιτερότητα. Έχοντας 5 χρόνια απόσταση από μένα, δούλευε πατρικά, με προστάτευε. Με τους γονείς μου άλλαξε, εγώ είχα γίνει η προστασία τους. Με τον αδερφό μου δεν άλλαξε,. συνέχισε να με προστατεύει.

Είναι η πιο οδυνηρή σφαλιάρα. Εδώ αλλάζει το μέσα μου, φεύγει το μέσα μου», είπε στο Tik Talk και τον Αντώνη Σρόιτερ, με τον παρουσιαστή να τον ρωτά αν θέλει να διακόψει την εκπομπή για να ηρεμήσει.