Μάρκος Σεφερλής: «Είμαι περήφανος...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για την Έλενα Τσαβαλιά και τον γιο τους

Οι αποκαλύψεις για την καριέρα του και για τις κριτικές που δέχεται

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μάρκος Σεφερλής: «Είμαι περήφανος...» - Η τρυφερή εξομολόγηση για την Έλενα Τσαβαλιά και τον γιο τους

Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (13/1) ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην καριέρα του καθώς και στην υπέροχη οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Έλενα Τσαβαλιά.

Το όνομα του Μάρκου Σεφερλή μάλιστα ακούστηκε πολύ τις τελευταίες μέρες μετά από τις δηλώσεις που έκανε για εκείνον ο Χρήστος Λούλης.

Οι δηλώσεις του Μάρκου Σεφερλή και η αναφορά στην Έλενα Τσαβαλιά

«Το κοινό μου είναι αμετακίνητο. Δεν επηρεάστηκα από αυτά που άκουσα. Το κοινό μου αυτά που θέλει από μένα, τα παίρνει. Εγώ φροντίζω να εξελίσσω αυτό που κάνω αυτά τα χρόνια και να εξελίσσω και το κοινό μου. Στο κοινό μου τώρα πια, είναι γονείς που έχουν ξεκινήσει να με βλέπουν από παιδιά. Ήταν παιδιά και τώρα έχουν κάνει παιδιά εκείνοι. Σε κάθε παράσταση υπάρχει ένας που γελάει ακατάπαυστα.

Οι κριτικές που έχουν γραφτεί από επαγγελματίες με επηρεάζουν και προσπαθώ να βελτιώνομαι, ενώ και από θεατές που έχουν δει την παράσταση και μου λένε κάτι, το ακούω και το σκέφτομαι. Κάθε φορά ρωτάω την Έλενα: "Θα γελάσει κανείς με την παράσταση;".

Είμαι περήφανος για όσα έχω κατακτήσει, για όλη αυτή την αγάπη που εισπράττω από τον κόσμο και είμαι περήφανος και για την όμορφη οικογένεια που έχω δημιουργήσει», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δεν μιλούσαν για 7 ολόκληρα χρόνια - Ο άγριος καυγάς μεταξύ της Ελένης Μενεγάκη και του Μάρκου Σεφερλή

Τόσο ο Μάρκος Σεφερλής όσο και η Ελένη Μενεγάκη κρύβουν πίσω τους μια τεράστια επιτυχημένη καριέρα, χρόνων ολόκληρων. Και οι δυο έχουν έρθει αντιμέτωποι με με συναδέλφους τους ή με επώνυμους. Ο Μάρκος, μάλιστα, πρόσφατα κατηγορήθηκε από συνάδελφό του για ξυλοδαρμό... Τέλος πάντων...

Κάποιες κόντρες είχαν περιεχόμενο, άλλες έμειναν στο παρασκήνιο ως έντονες φήμες. Στις περισσότερες περιπτώσεις η συμφιλίωση δεν άργησε να έρθει, ενώ σε άλλες κόπηκε οριστικά κάθε επικοινωνία.

Μάρκος Σεφερλής Ελένη Μενεγάκη

Η σάτιρα στο πρόσωπό της στις επιθεωρήσεις του ειδικά όταν προέκυψε το ειδύλλιο με τον Μάκη, αλλά και ένα κάλεσμα δικό της στην εκπομπή το οποίο αγνόησε εκείνος για να πάει σε άλλη ανταγωνιστική εκπομπή, έβαλαν στον πάγο τις σχέσεις τους, με κάποιους να λένε πως ο θυμός τής Ελένης απέναντί του ήταν μεγάλος. Μετά από επτά χρόνια η παρεξήγηση λύθηκε. Οι δυο τους μάλιστα πριν από δύο χρόνια έκαναν ένα κοινό τηλεοπτικό happening στο κέντρο της Αθήνας, με την Ελένη μετά από χρόνια να βγαίνει εκτός πλατό.

Η Ελένη βέβαια είχε απασχολήσει και με άλλη κόντρα της την ελληνική showbiz...

Ελένη Μενεγάκη Πέτρος Κωστόπουλος καυγάς

Οι αλλοτινοί κουμπάροι, μετά το διαζύγιο της Ελένης έκοψαν κάθε επαφή, ειδικά μάλιστα όταν σε περιοδικό του πρώην εκδότη βγήκαν λίγο διάστημα μετά οι πρώτες φωτογραφίες της παρουσιάστριας από έξοδό της σε ταβέρνα με τον Μάκη, γεγονός που την είχε στενοχωρήσει πολύ. Πέρασαν 7,5 χρόνια για να αποκαταστήσουν τυπικά τις σχέσεις τους και να τον καλέσει στην εκπομπή της. Το πέρασμα το χρόνου είχε ηρεμήσει τα πνεύματα και υπήρξε εκατέρωθεν διάθεση η διαφωνία τους να μείνει στο παρελθόν.