«Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν φώναζε, ούρλιαζε έξω από το θέατρο»

«Πώς πας την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά τους συναδέρφους σου»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Ο Παύλος Χαϊκάλης δεν φώναζε, ούρλιαζε έξω από το θέατρο»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ήρθε κι Έδεσε» στην Κύπρο βρέθηκε ο Κωστάκης Κωνσταντίνου, ο οποίος μίλησε για τη συνεργασία του με τον Παύλο Χαϊκάλη και δε δίστασε να «κατακεραυνώσει» τον ηθοποιό για τη συμπεριφορά του στο θέατρο.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην παράσταση που συμμετείχε ο Παύλος Χαϊκάλης στην Κύπρο, η οποία αποτέλεσε το μήλον της έριδος τις τελευταίες εβδομάδες ανάμεσα στο Πρωινό και τον ηθοποιό.

Οι δηλώσεις του Κωστάκη Κωνσταντίνου για τον Παύλο Χαϊκάλη

«Την ημέρα της θεατρικής πρεμιέρας περιμέναμε το λεωφορείο που θα έφερνε τους Έλληνες ηθοποιούς. Με το που φτάνει ακούω κάτι φωνές από καυγά και ένας συνάδερφός μου υπέθεσε ότι βάλανε τους Έλληνες ηθοποιούς να κάνουν μια μικρή πρόβα. Προσπαθώ να βγω και να πάω στο σημείο κοντά στο λεωφορείο και εκεί ήταν ο κύριος Χαϊκάλης ο οποίος δεν φώναζε, ούρλιαζε.

Δεν ξέρω με ποιον τα έβαλε, δεν γνωρίζω γιατί δεν ήμουν από την αρχή εκεί, φώναζε τέλος πάντων γιατί δεν είχε καμαρίνι. Πώς πας την ημέρα της πρεμιέρας να κάνει ράκος ψυχολογικά τους συναδέρφους σου και να φωνάζεις… Ποιος είσαι; Με την ίδια λογική θα μπορούσα να φωνάζω κι εγώ, αλλά δεν το κάνω ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Κωστάκης Κωνσταντίνου.

Γρηγόρης Ψαριανός: Το ειρωνικό σχόλιο για τον Παύλο Χαϊκάλη: «Εγώ είμαι ζυγός με ωροσκόπο υδροχόο...»

Στο «Πρωινό» μίλησε ο Γρηγόρης Ψαριανός το πρωί της Πέμπτης (12/01) για όλα τα θέματα της επικαιρότητας που αφορούν τον Νόβακ Τζόκοβιτς, τον Γρηγόρη Πετράκο, τον Παύλο Χαϊκάλη και τις δηλώσεις του Κωνσταντίνου Τζούμα για τις γυναικοκτονίες που προκάλεσαν σάλο αντιδράσεων. Ο ίδιος αποκάλυψε, μάλιστα, αν θα δεχόταν πρόταση για να πάει στο Survivor.

«Αν ο Γρηγόρης Πετράκος θέλει να ιδρύσει κόμμα ή θέλει να συμμετάσχει σε ένα κόμμα και να δουλέψει για το καλό της κοινωνίας, είναι ελεύθερος να το κάνει. Ας κάνει ότι νομίζει. Επίσης μπορεί να γίνει πολύ καλός ζωγράφος, χειμερινός κολυμβητής ή ακροβάτης. Του εύχομαι καλή επιτυχία σε ό,τι κάνει.

Ο Κωνσταντίνος Τζούμας είναι φίλος μου, έχουμε δουλέψει πολλά χρόνια στο ραδιόφωνο. Του άρεσε να προβοκάρει, να λέει διάφορες προκλητικές χοντράδες… Δεν είναι και για να τον εκτελέσεις.

Τώρα θα γίνει αστρολόγος ο Παύλος Χαϊκάλης, από ό,τι έμαθα. Να του πούμε ότι εγώ είμαι ζυγός με ωροσκόπο υδροχόο. Τι να πω τώρα για τον Παύλο; Ήταν υπουργός στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ…», είπε ο Γρηγόρης Ψαριανός.