Happy Day: Εμφανίστηκε με μίνι φόρεμα και γόβες - Πήρε την θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

«Αυτή ποια είναι εκεί; Θα μου πάρει την δουλειά;»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Happy Day: Εμφανίστηκε με μίνι φόρεμα και γόβες - Πήρε την θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Σε απομόνωση στο σπίτι της βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, καθώς νοσεί από κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να βγαίνει μέσω skype στον αέρα της εκπομπής, Happy Day. Ωστόσο, σήμερα Παρασκευή 14/1 την θέση της πήρε ένα άλλο πρόσωπο που εμφανίστηκε στο πλατό με μίνι στενό φόρεμα και γόβες.

Συγκεκριμένα, η έναρξη της εκπομπής έγινε με τον Δημήτρη Παπανώτα να λέει "καραντίνα η Σταματίνα τέλος" και στην συνέχεια το πλάνο έδειξε τα πόδια μιας... γυναίκας που πήρε την θέση της.

Το πρόσωπο που πήρε την θέση της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day

Μπορεί λοιπόν κάποιοι να περίμεναν να δουν την αντικαταστάτρια της Σταματίνας μέχρι να γίνει καλά, ωστόσο, επρόκειτο για πλάκα! Αφού με το που ανέβηκε το πλάνο πιο ψηλά είδαμε τον Λευτέρη Μητσόπουλο ντυμένο γυναίκα.

Μάλιστα, στο δίπλα παράθυρο εμφανίστηκε στον αέρα και η παρουσιάστρια η οποία γελούσε.

Η αναφορά της Φαίης Σκορδά στην Σταματίνα Τσιμτσιλή που νοσεί από κορωνοϊό

Όπως έγινε γνωστό το πρωί της Τετάρτης (12/01) η Σταματίνα Τσιμτσιλή διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρεθεί στο πλατό της εκπομπής της, «Happy Day».

Ωστόσο, η ίδια βγήκε σε ζωντανή σύνδεση από το σπίτι της όπου δήλωσε ότι δεν είχε ούτε και έχει κάποιο σύμπτωμα. Έτσι, λίγες ώρες αργότερα η Φαίη Σκορδά μέσα από την δική της εκπομπή «Πρωινό» θέλησε να να στείλει τις ευχές της για περαστικά στη γνωστή παρουσιάστρια.

«Η Σταματίνα δε βγήκε σήμερα. Το είδα από τα instastories. Περαστικά».