Γιώργος Θεοφάνους: Η αποκάλυψη για την σχέση με τον πατέρα του - «Δεν μιλούσαμε για αρκετά χρόνια...»

Η τελευταία συνομιλία με τον πατέρα του πριν φύγει από τη ζωή

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Θεοφάνους: Η αποκάλυψη για την σχέση με τον πατέρα του - «Δεν μιλούσαμε για αρκετά χρόνια...»

Ο Γιώργος Θεοφάνους, μετά την περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό, βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης 13/01 στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή της «Ανοιχτά». Ο αγαπημένος συνθέτης και στιχουργός μίλησε για όλους και για όλα και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του.

Οι αποκαλύψεις του Γιώργου Θεοφάνους για την σχέση του με τον πατέρα του

«Ο πατέρας μου ήταν φανατικός αριστερός. Τελειώνοντας το στρατό του είπα ότι φεύγω για Αμερική και εκείνος μου είπε ότι κανόνισε να πάρω υποτροφία και να πάω στη Μόσχα γιατρός»: είπε αρχικά και συνέχισε:

«Με τον πατέρα μου δεν μιλούσαμε για αρκετά χρόνια και το επάγγελμα μου άρχισε να του αρέσει όταν έγραψα λαϊκά τραγούδια όταν έγραψα τον «Παλιόκαιρο». Δεν ξέρω αν με αποδέχτηκε ο πατέρας μου, εγώ όμως τον αποδέχθηκα»,

Τέλος, συμπλήρωσε συγκινημένος: «Ο δράκος αυτός που είχε στο μυαλό μου ξαφνικά ήταν ένα παιδάκι που του άλλαζα πάνες, τελικά τι είναι ο άνθρωπος; Συμφιλιωθήκαμε τα τελευταία χρόνια. Του μίλησα, του τα είπα όλα τα παράπονά μου, μια μέρα πριν πέθανε. Μετά έμαθα ότι περπατούσε στο χωρίο και μιλούσε για μένα, ήταν περήφανος»

Οι δηλώσεις του Γιώργου Θεοφάνους για την προσωπική του ζωή

Ο γνωστός μουσικοσυνθέτης, το βράδυ της Πέμπτης 13/01, ο Γιώργος Θεοφάνους βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Ανοιχτά» όπου προβάλλεται μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του OPEN και μίλησε για την προσωπική του ζωή και για τις δύο γυναίκες της ζωής τους.

«Δεν μου την έπεφταν γυναίκες τραγουδίστριες, ούτε εγώ φλέρταρα καμία κοπέλα. Δύο γυναίκες ερωτεύτηκα, αυτές παντρεύτηκα και τέλος. Την Ευρυδίκη και την Βίλλυ. Δεν είχα έρωτες στο ενδιάμεσο. Περίμενα να έρθει το άλλο μου μισό.

Έπινα καφέ με δύο φλιτζάνια, έτρωγα με δύο πιάτα, με δύο πιρούνια. Έλεγα εσύ είσαι εκεί κι εγώ είμαι εδώ. Έβαζα και σε εκείνη καφέ. Αφού κάπου ήταν».