Νατάσα Καλογρίδη: Μας ξεναγεί στην τεράστια ντουλάπα της - Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της

Το όνειρο κάθε γυναίκας

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Νατάσα Καλογρίδη: Μας ξεναγεί στην τεράστια ντουλάπα της - Βίντεο από το εσωτερικό του σπιτιού της

H Νατάσα Καλογρίδη, που πάντα κεντρίζει το ενδιαφέρον με τις στιλιστικές της επιλογές και τις εκκεντρικές φωτογραφίες που δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανέβασε ένα βίντεο από την ντουλάπα - δωμάτιο που έχει και μας έδειξε αυτό που όλες οι γυναίκες ονειρεύονται. Η ηθοποιός, η οποία σε πρόσφατα έξοδό της εμφανίστηκε πολύ αλλαγμένη, μέσα από τα Instastories της έδωσε μια μικρή ιδέα από την πλούσια συλλογή ρούχων και αξεσουάρ που διαθέτει και μας έκανε να ζηλέψουμε.

Στο βίντεο που κοινοποίησε, βλέπουμε και τις αγαπημένες μαύρες γάτες της ηθοποιού, που έκλεψαν τα βλέμματα.

Το βίντεο από το εσωτερικό της ντουλάπας της Νατάσας Καλογρίδη

Η εκκεντρική εμφάνιση της ηθοποιού στο σούπερ μάρκετ

Η Νατάσα Καλογρίδη έκανε μία γκράντε έξοδο και η αλήθεια είναι πως μόλις δείτε πώς πήγε στο σούπερ μάρκετ, θα σας πέσουν τα μαλλιά, μιας και πρόκειται για την πιο εκκεντρική εμφάνιση που έχει κάνει κάποιος εν μέσω καραντίνας!

Η γνωστή ηθοποιός θέλησε να αστειευτεί λίγο με την όλη κατάσταση που επικρατεί και έτσι θέλησε να κάνει μία πιο εκκεντρική εμφάνιση σήμερα το μεσημέρι.

Όπως αποκάλυψε η ίδια, είχε να βγει από το σπίτι τρεις μέρες και έτσι θέλησε να φέρει λίγο τα πάνω κάτω με την εμφάνισή της. Έβαλε λοιπόν τη μάσκα της και μία... κορώνα στο κεφάλι της.

Στο μεταξύ είδατε την εμφάνιση που έκανε πριν λίγες μέρες στα social media, με βαφή και πετσέτα στο κεφάλι;

«Αποφάσισα να το περάσω όλο αυτό μόνη μου και είπα να κάνω μία γκράντε έξοδο. Θα πάω στο σούπερ μάρκετ. Κορωνοϊέ, κορώνα σοτ κεφάλι μου σε έχω» είπε χαρακτηριστικά σε μία σειρά Insta Story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό.

Στη συνέχεια, μπήκε στο σούπερ μάρκετ και οι πωλήτριες την προσκύνησαν, φωνάζοντάς της πως είναι μία θεά.

Νατάσα Καλογρίδη κορωνοϊός