Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022 | Επικοινωνία

Χριστιάνα Μπέτα: Το δημόσια μήνυμα στήριξης στην μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου - «Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πόσο...»

Η τρυφερή ανάρτηση στο Instagram

Χριστιάνα Μπέτα: Το δημόσια μήνυμα στήριξης στην μητέρα της, Νατάσα Θεοδωρίδου - «Όσο μεγαλώνω συνειδητοποιώ πόσο...»
News 14.01.2022 10:58
Από Ίρις Βίλα

Αρκετοί ήταν εκείνοι οι οποίοι ξέσπασαν κατά της Νατάσας Θεοδωρίδου μετά από την ανακοίνωση των νέων μέτρων για την εστίαση καθώς απαγορεύτηκε η μουσική. Ωστόσο, η Νατάσα συνεχίζει τις εμφανίσεις της στο Θέατρο Παλλάς με το οποίο συνεργάζεται τον φετινό χειμώνα.

Από την άλλη, κόρη της Χριστιάνα Μπέτα θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στο instagram στους γονείς της αλλά και την αδερφή της, εκφράζοντας ανοιχτά την αγάπη της προς την οικογένειά της.

Η ανάρτηση της Χριστιάνας Μπέτα

«Όσο μεγαλώνω όλο και πιο πολύ συνειδητοποιώ πόσο ευλογημένη είμαι που έχω εσάς τους τρεις! Σας ευχαριστώ για τα καθημερινά μαθήματα & όλα τα εφόδια που μου έχετε προσφέρει! Σας αγαπάω».

Έτσι ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου πριν της κάνει την πλαστική στο πηγούνι ο Φουστάνος

Πολλές είναι οι γυναίκες της ελληνικής showbiz που για αισθητικούς λόγους αποφάσισαν να κάνουν πλαστική. Ανάμεσα τους βρίσκεται και η Νατάσα Θεοδωρίδου. Η τραγουδίστρια μάλιστα, ήταν παντρεμένη με έναν από τους πιο γνωστούς και επιτυχημένους πλαστικούς χειρούργους στη χώρα, τον Ανδρέα Φουστάνο.

Φήμες και δημοσιεύματα την θέλουν να έχει κάνει αρκετές πλαστικές στο πρόσωπο της, χωρίς ωστόσο η ίδια να τις έχει επιβεβαιώσει. Η πρώτη φορά που είχε μιλήσει ανοιχτά για τα "πειράγματα" ήταν στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Είμαι 50 ετών και λέω την ηλικία μου γιατί δεν με ενοχλεί, έχουν μεγαλώσει οι κόρες μου, έχω ζήσει γεμάτα χρόνια, από όλες τις απόψεις. Η σχέση μου με τον χρόνο είναι καλή, καλά τα πήγαμε», είχε αναφέρει.

«Είναι αστικός μύθος και γελάνε κάποιοι μαζί μας για το ότι ήμουν παντρεμένη με πλαστικό. Τις αισθητικές επεμβάσεις τις χρησιμοποιώ και εγώ. Αν και εφόσον σου δίνει χαρά και υποβοηθά να μην φαίνεσαι κουρασμένη και δεν αγγίζει τα όρια της υπερβολής, να υπάρχει μέτρο δηλαδή, είμαι υπέρ», συνέχισε.

Μια λοιπόν από τις πλαστικές που λέγεται πως έχει κάνει η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι αυτή στο πηγούνι της. Δείτε τις φωτογραφίες και βγάλτε συμπεράσματα μόνοι σας.

Έτσι ήταν η Νατάσα Θεοδωρίδου πριν της κάνει την πλαστική στο πηγούνι ο Φουστάνος

Νατάσσα Θεοδωρίδου πλαστικές

πλαστικές Νατάσσα Θεοδωρίδου

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Νατάσα Θεοδωρίδου: Σφοδρές αντιδράσεις για τις εμφανίσεις της - Τι συνέβη;

«Όλος ο χώρος είναι άνεργος και εκείνη τραγουδάει» - Γνωστή τραγουδίστρια "κατακεραυνώνει" την Θεοδωρίδου

Share