Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου - Ήταν μπροστά όταν έμαθε η αδερφή του Μονογυιού τον θάνατό του

«Βλέπω την παρέα να σηκώνεται σαν ταραγμένη να φύγουν»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Συγκλονισμένη η Κατερίνα Καινούργιου  - Ήταν μπροστά όταν έμαθε η αδερφή του Μονογυιού τον θάνατό του

Το βράδυ της Πέμπτης 13/01, σημειώθηκε ένα σοκαριστικό τροχαίο στην περιοχή της Βούλας όπου ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε ακαριαία την ζωή του. Έτσι, το πρωί της Παρασκευής 14/01 η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» αποκάλυψε πως συνάντησε την αδερφή του θύματος, Κατερίνα Μονογυιού, λίγες ώρες πριν το τροχαίο και μάλιστα συνομίλησαν.

Οι δηλώσεις της Κατερίνα Καινούργιου

«Εγώ χθες είχα πάει στο κέντρο της Αθήνας με ένα φίλο για να φάμε κάτι γύρω στις 8:30. Στο απένατι τραπέζι ήταν η Κατερίνα Μονογυιού με τον σύζυγός της και άλλες δύο φίλες της. 8:30 η ώρα αυτό. Εγώ δεν την κατάλαβα, η γυναίκα με χαιρέτησε βέβαια. Ευδιάθετη, είπαμε γεια σας.

Η ώρα πάει 9:30 και βλέπω την παρέα να σηκώνεται σαν ταραγμένη να φύγουν. Της κάνω νόημα και φύγαν βιαστικά. Φεύγω εγώ και όπως πάει σπίτι μου με πήρε τηλέφωνο ο πατέρας μου και μου λέει πως σκοτώθηκε ο αδερφός της Κατερίνας Μονογυιού.

Και του λέω ότι τώρα την είδα. Μάλλον την κοπέλα την ενημέρωσαν εκείνη την ώρα και για αυτό έφυγε αναστατωμένη ή μπορεί να είναι και ιδέα μου», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου φανερά σοκαρισμένη.»

Ποια είναι η βουλευτής που έχασε τον αδερφό της στο θανατηφόρο τροχαίο στη Βούλα

Λίγες ώρες έχουν περάσει από το θανατηφόρο τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην Βούλα με πρωταγωνιστή τον αδερφό της βουλευτού Κατερίνα Μονογυιού, Τζώρτζη. Ο επιχειρηματίας είχε μόλις αγοράσει την πρώτη του Ferarri και όπως αποδείχθηκε, η πρώτη βόλτα με το πολυτελές αυτοκίνητο ήταν μοιραία. Να τονίσουμε πως στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγος του αδικοχαμένου 45χρονου, η οποία ευτυχώς μόνο τραυματίστηκε.

Το εντυπωσιακό βιογραφικό της αδερφής του Τζώρτζη Μονογυιού, Κατερίνας

  • Η Κατερίνα Μονογυιού γεννήθηκε το 1983 και μεγάλωσε στην Μύκονο.
  • Είναι πτυχιούχος της σχολής Διατροφής και Διαιτολογίας του Ανώτατου Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος (Α.Τ.Ε.Ι.) της Κρήτης με μεταπτυχιακό δίπλωμα Msc CIDESCO και ειδικότητα beauty therapist.
  • Η ίδια, είναι μέλος σε πολλές Επιστημονικές Εταιρείες και Συλλόγους και διατηρεί το προσωπικό της γραφείο στη Μύκονο, όπου παρέχει εξατομικευμένα προγράμματα διατροφικής υποστήριξης.
  • Ήταν υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στην περιφέρεια Κυκλάδων το 2012 και υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος με την παράταξη «Μπροστά το Νότιο Αιγαίο», το 2014.
  • Τελικά εξελέγη βουλευτής Κυκλάδων στις εκλογές του Ιουλίου του 2019.
  • Το 2016 παντρεύτηκε τον προπονητή πυγμαχίας και πρώην αθλητή, Χάρη Μαριόλη.
  • Στον λαμπερό αυτό γάμο παρευρέθηκαν εκατοντάδες προσκεκλημένοι απ’ ολόκληρη την Ελλάδα και κυρίως των Κυκλάδων.
  • Το νυφικό της, δημιουργία της σχεδιάστριας Άννας Βενέτη, ήταν άκρως εντυπωσιακό με μια τεράστια ουρά και την πλαισίωναν 19 παράνυφες.
  • Το καλοκαίρι ήταν μάρτυρας στον πολιτικό γάμο του Γρηγόρη Μπιθικώτση και της Ελένης Τσιριγκάκη.