Ανατριχιάζει η κατάθεση φίλου του Μονογυιού για το θανατηφόρο τροχαίο - «Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε...»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Ανατριχιάζει η κατάθεση φίλου του Μονογυιού για το θανατηφόρο τροχαίο - «Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε...»

Το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς στενοί φίλοι αλλά και συγγενείς είναι συντετριμμένοι με τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στα Πηγαδάκια της Βούλας. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της αποκάλυψε το πως η αδερφή του έμαθε για το τροχαίο.

Η κατάθεση φίλου για το θανατηφόρο τροχαίο του Μονογυιού

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο φίλος του άτυχου επιχειρηματία από τη Μύκονο όπου που βρισκόταν πίσω από το μοιραίο αυτοκίνητό του κατέθεσε χαρακτηριστικά:

«Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα.

Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».

Η συμμετοχή του Τζώρτζη Μονογυιού στο ριάλιτι The Wall

Σοκ έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες μετά το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης (12/01) στην Βούλα, με πρωταγωνιστή τον Τζώρτζη Μονογυιό. Ο Τζώρτζης Μονογυιός οδηγούσε για πρώτη ημέρα τη Ferrari του, όταν όπως φαίνεται το όχημα ανέπτυξε υπερβολική ταχύτητα και εξετράπη της πορείας του. Το αυτοκίνητο κατέληξε στα Πηγαδάκια της Βούλας καρφωμένο σε ένα δέντρο.

Το δυστύχημα είναι πως στο πολυτελές αυτοκίνητο και στην πρώτη βόλτα, συνοδηγός ήταν η γυναίκα του. Ο άνδρας σκοτώθηκε ακαριαία, ενώ η σύζυγός του, τραυματίστηκε.

  • Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ο αδερφός της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού.
  • Το 2003 είχε συμμετείχε στο ριάλιτι του ΑΝΤ1 με τίτλο The Wall που παρουσίαζε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.
  • Όταν συμμετείχε στο ριάλιτι ήταν 23 ετών και ήταν φοιτητής πληροφορικής.
  • Κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο The Wall είχε ζήσει έναν έντονο έρωτα με τη συμπαίκτρια του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου.
  • Σήμερα ήταν 45 ετών και παντρεμένος.
  • Ήταν ιδιοκτήτης καταστήματος ρούχων στη Μύκονο
  • «Ο αδελφός μου είχε μπει σε τηλεπαιχνίδι. Ο Τζώρτζης. Εντάξει εκεί τον έπαιζαν όλα τα κανάλια. Πάντως απορώ πως πήγε και κλείστηκε μέσα, εγώ θα είχα φρικάρει, πνίγομαι», είχε πει το 2020 η Κατερίνα Μονογυιού σε συνέντευξή της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2Night Show.

Δείτε εδώ απόσπασμα από την συμμετοχή του Τζώρτζη Μονογυιού στο ριάλιτι του ANT1: