Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Οι πρώτες αποκαλύψεις για το θανατηφόρο τροχαίο

Η άγνωστη σχέση του Μονογυιού με τον Λιάγκα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Βαρύ το κλίμα στο Πρωινό - Οι πρώτες αποκαλύψεις για το θανατηφόρο τροχαίο

Αρκετά βαρύ ήταν το κλίμα στην εκπομπή το Πρωινό το πρωί της Παρασκευής 14/01, μετά το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού στην Βούλα, με τον Γιώργο Λιάγκα να αποκαλύπτει ότι γνώριζε τον επιχειρηματία και την αδερφή του προσωπικά. Να υπενθυμίσουμε ότι η αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού είναι η Κατερίνα Μονογυιού, η γνωστή βουλευτής.

Η Κατερίνα Καινούργιου μάλιστα αποκάλυψε ότι βρισκόταν μπροστά στην Κατερίνα Μονογυιού όταν της ανακοινώθηκε το μοιραίο για τον χαμό του αδερφού της.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για την γνωριμία του με τον Τζώρτζη Μονογυιό

«Η Ferrari την έφερε από τη Γερμανία με γερμανικές πινακίδες και θα την εκτελώνιζε. Η Ferrari αυτή είναι η 488 GTB. To συγκεκριμένο μοντέλο ήταν αυτό που λέμε πίστας. Ήταν ένα πειραγμένο μοντέλο που έφτανε 600 άλογα. Μιλάμε για έναν πύραυλο. Καινούργιο το αυτοκίνητο αυτό έχει 450.000 ευρώ. Σύμφωνα με το δικό μου ρεπορτάζ το πήρε μεταχειρισμένο, γύρω στις 280.000 ευρώ. Επειδή τον ήξερα και είχε τύχει να βρεθούμε σε κοινές παρέες, ήταν ένα πολύ σεμνό παιδί. Πήγαινε πολύ καλά επιχειρηματικά στη Μύκονο. Παντρεύτηκε και έκανε δυο παιδάκια. Και την αδερφή του έχω γνωρίσει»: είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας, μετά από έρευνα που έκανε.

Η κατάθεση φίλου για το θανατηφόρο τροχαίο του Μονογυιού

Το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς στενοί φίλοι αλλά και συγγενείς είναι συντετριμμένοι με τα όσα έγιναν το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στα Πηγαδάκια της Βούλας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, ο φίλος του άτυχου επιχειρηματία από τη Μύκονο κατέθεσε, χαρακτηριστικά: «Περί ώρα 20:15 μεταβήκαμε κοντά στη Βούλα προκειμένου ο Γιώργος να παραλάβει το νέο του αυτοκίνητο μάρκας Ferrari. Στο νέο αυτοκίνητο μπήκε ο Γιώργος μαζί με την Αθήνα.

Ξεκινήσαμε με κατεύθυνση προς την οικία του στη Βουλιαγμένη για να το παρκάρει. Είδα το αυτοκίνητο να έχει τυλιχτεί στις φλόγες. Τρέξαμε για να τον βγάλουμε, δεν είχε τις αισθήσεις του ενώ είχε και κάποια εγκαύματα».