Σωτήρης Σκάντζικας: Θρήνος για τον ηθοποιό του Εκείνες και Εγώ

Έφυγε από την ζωή η μητέρα του

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σωτήρης Σκάντζικας: Θρήνος για τον ηθοποιό του Εκείνες και Εγώ

Λίγο μετά το συγκλονιστικό τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού, πολύ δύσκολες ώρες περνάει και ο ηθοποιός Σωτήρης Σκάντζικας, αφού έφυγε από την ζωή η αγαπημένη του μητέρα. Ο Σωτήρης Σκάντζικας έγινε ευρέως γνωστός και αγαπητός στο ευρύ κοινό, μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Εκείνες κι Εγώ» με πρωταγωνιστή τον Γιάννη Μπέζο, που προβλήθηκε τις σεζόν 1996-1998. Στη σειρά υποδυόταν τον ανιψιό του Ζάχου Δόγκανου, τον Πετράκη.

Την είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος το πρωί της Παρασκευής 14/01, μέσω του προσωπικού του λογαριασμό στο Facebook.

Η ανάρτηση του Σωτήρη Σκάντζικα για τον χαμό της μητέρας του

«Διαλέγω αυτή τη φωτογραφία, γιατί είναι ευτυχισμένη στο μαγαζάκι της. Η μαμά μου, η Κλεοπάτρα, πέθανε σήμερα το πρωί. Η κηδεία θα γίνει αύριο, Σάββατο, στις 12.00 στην εκκλησία του Προφήτη Ηλία στην Αγία Παρασκευή» έγραψε ο Σωτήρης Σκάντζικας.

Διαλέγω αυτή τη φωτογραφία, γιατί είναι ευτυχισμένη στο μαγαζάκι της. Η μαμά μου, η Κλεοπάτρα, πέθανε σήμερα το πρωί. Η...

Posted by Sotiris Skantzikas on Friday, January 14, 2022

Η ανάρτηση του Σωτήρη Σκάντζικα για τον θάνατο της Κατερίνας Ζιώγου

Σοκαρισμένος είναι ο Σωτήρης Σκαντζίκας με τον θάνατο της Κατερίνας Ζιώγου, καθώς όπως έγραψε σε ανάρτηση του στο Facebook "δεν γνώριζε τίποτα" για την μάχη που έδινε ηθοποιός με τον καρκίνο και έφυγε σε ηλικία 49 ετών.

Η ηθοποιός, που είχε υποδυθεί την «Ντορίτα» στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Ντόλτσε Βίτα», έδινε «μάχη» με τον καρκίνο στον πνεύμονα και πέθανε πριν από 10 ημέρες, σε ηλικία 49 ετών χωρίς να το γνωρίζει κανείς.

Ο Σωτήρης Σκάντζικας, που υποδήθηκε τον «Πετράκη» στην επιτυχημένη σειράς του ΑΝΤ1 «Εκείνος κι εγώ», δεν γνώριζε τίποτα όπως φάνηκε από την ανάρτηση του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook . Θλίψη προκαλεί ωστόσο και η είδηση του θανάτου ενός Έλληνα συγγραφέα

«Έχω πάθει σοκ… δεν γνώριζα τίποτα… αχ βρε Κατερίνα… αχ!!!!» έγραψε.

Έχω πάθει σοκ... δεν γνώριζα τίποτα... αχ βρε Κατερίνα... αχ!!!!

Posted by Sotiris Skantzikas on Wednesday, March 4, 2020