Σπύρος Μπίμπιλας: Συναντήθηκε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

Που βρέθηκαν οι ηθοποιοί;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Σπύρος Μπίμπιλας: Συναντήθηκε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

Μετά από την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από το Survivor 5 και την επιστροφή του πίσω στην Ελλάδα, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου συναντήθηκαν από κοντά. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» κι έβγαλαν μαζί μια φωτογραφία, την οποία ανέβασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Θυμίζουμε ότι όταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πήρε την απόφαση να φύγει από την παράσταση που συμμετείχε για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε εκφράσει δημόσια την αγανάκτησή του και, μάλιστα, είχε χρησιμοποιήσει αρκετά αιχμηρά λόγια.

Η συνάντηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και του Σπύρου Μπιμπίλα στο θέατρο

«Με το αγαπημένο μου φιλαράκι που μου έλειψε πολύ… Ξενιτεύτηκε με το survivor αλλά ευτυχώς γύρισε γρήγορα κοντά μας!!!!»: έγραψε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπιμπίλα για το Survivor 5 και τον Γιάννη Χατζηγεωργίου λίγο πριν την οικειοθελή του αποχώρηση

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του Γιάννη Χατζηγεωργίου στo Survivor 5, τονίζοντας πως το συγκεκριμένο ριάλιτι δεν του κάνει καλό και πως πρέπει να επιστρέψει.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, ήταν αυτός που είχε αρχικά αποκαλύψει πως ο νεαρός ηθοποιός θα μπει στο ριάλιτι επιβίωσης και από την πρώτη στιγμή είχε εκφράσει την αντίθεσή του με αυτή του την απόφαση.

«Δεν βλέπω τον Γιάννη στο Survivor. Δεν ασχολούμαι με το Survivor. Έχω σοβαρότερα πράγματα να κάνω. Και απορώ γιατί το βλέπει ο κόσμος. Τόσο σεναριακά οργανωμένο και να σε κοροϊδεύουν και να κάθεσαι να το βλέπεις; Εγώ διαφωνώ.

Έτσι θα του είπαν να τον πει. Θέλω να γυρίσει πίσω ο Γιάννης και να διαγράψω αυτή τη σελίδα του Γιάννη. Δεν πιστεύω ότι θα του κάνει καλό το Survivor. Σε κανέναν δεν κάνει καλό, παρά μόνο σε κάποιον που έχει χαθεί καιρό και ξαναβγαίνει στην επικαιρότητα για κάποιο διάστημα, όπως ο Τριαντάφυλλος. Στους ηθοποιούς κάνει πάντα κακό. Λυπάμαι που πήγε ο Βισκαδουράκης. Λυπάμαι που οι ηθοποιοί είναι στα ριάλιτι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.