Δευτέρα, 29 Μαΐου 2023 | Επικοινωνία

Σταύρος Νικολαϊδης: «Μεγάλωσα σε προβληματική οικογένεια, οι γονείς μου δεν...»

«Είχα πέσει στο πάτωμα, χτυπιόμουν και ούρλιαζα να σταματήσουν»

Σταύρος Νικολαϊδης: «Μεγάλωσα σε προβληματική οικογένεια, οι γονείς μου δεν...»
News 14.01.2022 14:04
Από Ίρις Βίλα

Ο Σταύρος Νικολαϊδης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» όπου μίλησε για όλους και για όλα. Ο γνωστός ηθοποιός "άνοιξε" την καρδιά του και μίλησε για την «προβληματική οικογένεια» στην οποία μεγάλωσε.

Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό. ο ίδιος είχε συγκλονίσει με την αποκάλυψή του αφού είχε μιλήσει για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε με τη σύζυγό του, πριν αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί

Οι δηλώσεις του Σταύρου Νικαλϊδη

«Δεν είχα ούτε το μυαλό, αλλά ούτε και την ωριμότητα να χρησιμοποιήσω την επιτυχία των Εγκλημάτων. Τότε είχα το μυαλό μου αλλού και όχι στο να χτίσω την καριέρα μου. Είχα το μυαλό μου περισσότερο στην προσωπική μου ζωή. Επειδή μεγάλωσα σε μια προβληματική οικογένεια, ήθελα να φτιάξω από μικρός την οικογένεια που δεν έζησα.

Οι γονείς μου είναι δύο άνθρωποι που δεν θα έπρεπε ποτέ να είναι μαζί. Ζήσαμε πολύ έντονους καβγάδες στο σπίτι. Θυμάμαι στα 14 μου να έχω πέσει στο πάτωμα και να χτυπιέμαι και να ουρλιάζω να σταματήσουν».

«Αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του γιου μου»

Στο πλατό της εκπομπής «Αυτό είναι Σαββατοκύριακο» βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/10) ο Σταύρος Νικολαϊδης. Ο γνωστός ηθοποιός που πρόσφατα είχε ένα ατύχημα αναφέρθηκε στον γιο του καθώς αλλά και στις δυσκολίες που αντιμετώπισαν με την σύζυγο του για να έρθει στη ζωή.

«Είμαι ένας πολύ ενεργός πατέρας. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένος, ήθελα πολύ να έχω παιδί και για αυτό θέλω να χαρώ κάθε στιγμή των πρώτων του χρόνων οι οποίες περνούν και δεν ξαναγυρίζουν.

Δόξα τον Θεό σήμερα λέμε ότι όλες αυτές οι ψυχούλες που χάσαμε έχουν ενσωματωθεί στην ψυχούλα του Θάνου που μας τα αναπληρώνει όλα και είμαστε πάρα πολύ καλά.

Αυτές οι δυσκολίες που περάσαμε σε πεισμώνουν περισσότερο, σου δίνουν την υπομονή και την αντοχή που χρειάζεσαι τα πρώτα χρόνια. Όσο και να πονάς εσύ, κάνεις τον εαυτό σου πίσω γιατί η γυναίκα είναι αυτή που περνάει την μεγάλη δυσκολία γιατί η αλλαγή είναι και στο σώμα της. Δεν υπάρχει τραγικότερο πράγμα από το να κάνεις γέννα χωρίς αν έχεις παιδί».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταύρος Νικολαϊδης: «Αν μου συνέβαινε το ίδιο τώρα, θα τον βούταγα και θα τον πλάκωνα στις μπουνιές»

Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό Σταύρο Νικολαΐδη

Share