Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του 45χρονου

Δείτε αναλυτικά τις τελευταίες εξελίξεις

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Πότε και που θα γίνει η κηδεία του 45χρονου

Το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού όπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην Βούλα έχει σοκάρει το πανελλήνιο καθώς η αδερφή του βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μόλις έμαθε πως ο αγαπημένος της αδερφός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 14/01 ποιος ήταν εκείνος ο οποίος έβγαλε απευθείας από το αμάξι του τον άτυχο 45χρονο, όπου μεταξύ άλλων να τονίσουμε πως το αμάξι στο οποίο επέβαινε ήταν αγορασμένο πριν από την μοιραία στιγμή.

Οι πληροφορίες για την κηδεία του

Πριν από λίγο, στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο αντιδήμαρχς Μυκόνου ο οποίος ήταν στενός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού μετέφερε στον αέρα πως η κηδεία του πρόκειται να γίνει στη γενέτειρά του, την Μύκονο.

Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Σε τραγική κατάσταση η αδερφή του - Έμαθε ότι πέθανε από τους...

Το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού όπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην Βούλα, έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο με τις τελευταίες αποκαλύψεις που βγαίνουν στην επιφάνεια καθώς ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε μέσα από την εκπομπή «Πρωινό» ποιος ήταν εκείνος ο οποίος έβγαλε από το αμάξι τον γνωστό επιχειρηματία.

Από την άλλη, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει, η βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού, έμαθε αρχικά από δημοσιογράφους ότι ο αδερφός της χάθηκε στο τροχαίο.

Τροχαίο Μονογυιού

Έτσι, η ίδια έφτασε σε κατάσταση σοκ στο νοσοκομείο όπου εκεί την περίμενε ο διοικητής του νοσοκομείου Αιμίλιος Βουγιουκλάκης. Μάλιστα, η σορός του άτυχου 45χρονου Τζώρτζη Μονογυιού φέρει εγκαύματα στο πρόσωπο, κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, ενώ έχει πολλαπλά κατάγματα σε όλο το σώμα.