Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της γυναίκας του

Δείτε αναλυτικά

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της γυναίκας του

Το τροχαίο όπου σημειώθηκε στην Βούλα με θύμα τον Τζώρτζη Μονογυιό έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο καθώς μαζί με τον ίδιο βρισκόταν και η σύζυγός του, Αθηνά Κοντοπάνου στη θέση του συνοδηγού.

Πιο συγκεκριμένα, ο άτυχος 45χρονος, μαζί με την σύζυγό του αλλά και δυο φίλους τους, είχαν παραλάβει λίγη ώρα νωρίτερα το καινούργιο του σπορ αυτοκίνητο όπου έκαναν και την πρώτη τους βόλτα με αποτέλεσμα να είναι και εκείνοι οι οποίοι πρόλαβαν να τους βγάλουν από το αυτοκίνητο.

Οι τελευταίες εξελίξεις με την υγεία της γυναίκας του Μονογυιού

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», έχει διαφύγει τον κίνδυνο αλλά νοσηλεύεται με βαριά τραύματα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει υποστεί κατάγματα στα πόδια της από το φονικό τροχαίο στη Βούλα, ενώ το χειρουργείο μετά από απόφαση των γιατρών πήρε αναβολή για αύριο διότι έχει χαμηλό αιματοκρίτη.

Αποκαλύφθηκε που θα γίνει η κηδεία του 45χρονου

Το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονογυιού όπου σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην Βούλα έχει σοκάρει το πανελλήνιο καθώς η αδερφή του βρίσκεται σε τραγική κατάσταση μόλις έμαθε πως ο αγαπημένος της αδερφός άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο.

Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε το πρωί της Παρασκευής 14/01 ποιος ήταν εκείνος ο οποίος έβγαλε απευθείας από το αμάξι του τον άτυχο 45χρονο, όπου μεταξύ άλλων να τονίσουμε πως το αμάξι στο οποίο επέβαινε ήταν αγορασμένο πριν από την μοιραία στιγμή.

Πριν από λίγο, στην εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα», ο αντιδήμαρχς Μυκόνου ο οποίος ήταν στενός φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού μετέφερε στον αέρα πως η κηδεία του πρόκειται να γίνει στη γενέτειρά του, την Μύκονο.