Έμειναν με το στόμα "ανοιχτό" με την αποκάλυψη του Μικρούτσικου - «Πασίγνωστος τραγουδιστής προσπάθησε να βιάσει...»

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έμειναν με το στόμα

Το πρωί της Παρασκευής 14/01 μπορεί το κλίμα να ήταν βαρύ λόγω του τροχαίου που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, ωστόσο λίγο αργότερα ο Ανδρέας Μικρούτσικος προχώρησε μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» σε μια αποκάλυψη.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή κάποια πλάνα που προβλήθηκαν από την εκπομπή “Άντρες έτοιμοι για όλα” όπου παρουσίαζε ο ίδιος παλιότερα ανέφερε μια άγνωστη ιστορία.

Η αποκάλυψη του Ανδρέα Μικρούτσικου

«Υπάρχει μια δραματική ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Μία χορεύτρια, κάποια στιγμή μου είπε για πολύ γνωστό τραγουδιστή, ο οποίος έκανε απόπειρα βιασμού, κανονικά και με το νόμο. Εγώ έφτασα στα όρια, αλλά άντε τότε να βρεις το δίκιο σου. Τον ξέρουμε άπαντες.

Μετά δυσκολίας, όταν είδε ότι είμαι πλήρους εμπιστοσύνης, μου το περιέγραψε, το κυνήγι γύρω από το τραπέζι, το κλείδωμα της πόρτας… Τότε αν το έλεγες, ή θα σε έτρωγε το μαύρο σκοτάδι ή θα την είχαμε στείλει στη χώρα της» είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό την Κατερίνα Καινούργιου.

Όταν δε, τον ρώτησε η παρουσιάστρια αν τότε ο ίδιος είχε πάρει ο ίδιος θέση και είχε μιλήσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος απάντησε

«Την ρώτησα «θες να αναλάβω»; Μου λέει «έχω φέρει τη μάνα μου, έχω το παιδί μου…» και την σεβάστηκα. Αλλά ήταν σοκαρισμένη».

Σκοτώθηκαν στο πλατό του Super Κατερίνα - «Ρε συντηρητικούρα του κ*ρατά»

Ο κακός χαμός έγινε το πρωί της Δευτέρας (10/1) στην εκπομπή Super Κατερίνα ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και τον Γιάννη Πουλόπουλο, με αφορμή το φιλί της Μυριέλλας Κουρεντή με τον Γιώργο Κατσαούνη.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Πουλόπουλος δεν μπορούσε να δεχτεί αυτό που έβλεπε και ο Ανδρέας Μικρούτσικος τον έβαλε για τα καλά στη θέση του, με πολύ έντονο ύφος.

Ο καυγάς στο Super Κατερίνα

«Ρε συντηρητικούρα του κε@@@τα εσύ μιλάς; Τι έκανε; Την αγκάλιασε και την φίλησε», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος με πολύ έντονο ύφος.