Σπάραξε on air ο Μικρούτσικος με τον Τζώρτζη Μονογυιό - «Είναι πολύ νωπός ο χαμός του»

Αποκάλυψε τις αναμνήσεις που είχαν μαζί

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σπάραξε on air ο Μικρούτσικος με τον Τζώρτζη Μονογυιό - «Είναι πολύ νωπός ο χαμός του»

Μετά από την εμφάνιση της Γωγώς Γαρυφάλλου στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου ξέσπασε σε κλάματα λόγω του θανατηφόρου τροχαίου του Τζώρτζη Μονογυιού, ο Ανδρέας Μικρούτσικος θέλησε να μιλήσει για τον άτυχο επιχειρηματία καθώς τον γνωρίζει από την συμμετοχή του στο The Wall το 2003 αφού ήταν ο ίδιος που το παρουσίαζε.

Μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε πως ήταν ένας άνθρωπος και μια προσωπικότητα που δεν περνούσε απαρατήρητη και θυμήθηκε μια από τις ιστορίες που είχαν ζήσει στο The Wall.

Οι δηλώσεις του Αννδρέα Μικρούτσικου

«Έχω πάρα πολλές ιστορίες με τον Τζώρτζη που ίσως δεν έχουν νόημα αυτή τη στιγμή είναι πολύ νωπός ο χαμός του. Ήταν μια φυσιογνωμία και ένα πρόσωπο με μια δράση στο The Wall που δεν είναι απλό αυτές που ξεχνιούνται. Θυμάμαι ατάκες του.

Μια δράση και μια ατάκα του έκανε και το πικ σε ακροαματικότητα στη συγκεκριμένη εκπομπή. Ήταν στην αυλή – είχε σχέση με την Σίσσυ μέσα, μια σχέση παθιασμένη – και είχαν συνεννοηθεί να χάσει για να πάει και εκείνη στην καλύβα για να είναι μαζί. Επειδή το έπαθλο στον αγώνα ήταν χρηματικό εκείνη τελευταία στιγμή αποφάσισε να παίξει κανονικά.

Όταν άνοιξε η πόρτα και μπήκε άλλος παίκτης στην αυλή και όχι η Σίσσυ, τότε φώναξε εκείνη την ατάκα που έγινε και το πικ, “Σίσσυ, τελειώσαμε”. Το κακό είναι ότι χθες είπε στην ίδια τη ζωή ότι τελειώσανε. Ένα νέο παιδί, ένας άνθρωπος πολύ ζωντανός, οξύθυμος, χαρούμενος…».

Θανατηφόρο τροχαίο Μονογυιού: Το τηλεφώνημα δευτερόλεπτα λίγο πριν την σφορδρή πρόσκρουση

Θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στην Βούλα, όταν ο οδηγός της Ferrari, Τζώρτζης Μονογυιός, ο οποίος είναι αδερφός της βουλευτού της ΝΔ Κατερίνας Μονογυιού, εξετράπη της πορείας του - για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο - και προσέκρουσε πάνω σε δέντρο. Το πολυτελές αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες, ο άτυχος 45χρονος έχασε τη ζωή του ακαριαία ενώ η συνοδηγός του έχει μεταφερθεί στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, σοβαρά τραυματισμένη.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν γνωστός στο κοινό από την συμμετοχή του σε γνωστό ριάλιτι του ANT1.

Υπάρχουν πληροφορίες πως ο άτυχος 45χρονος προσπάθησε να αποφύγει πεζό που επιχειρούσε να περάσει το δρόμο, με αποτέλεσμα η Ferrari του να καταλήξει στην προστατευτική νησίδα, να πέσει πάνω σε δέντρο και να παραδοθεί στις φλόγες. Η πρώτη εκτίμηση είναι πως δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο.

«Έρχομαι να σου δείξω τι γκάζια έχει το εργαλείο» ήταν, σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, τα λόγια που είπε ο Τζώρτζης Μονογυιός σε φίλο του λίγα λεπτά πριν το θανατηφόρο τροχαίο. Ο επιχειρηματίας είχε αγοράσει πριν από μια ημέρα το αμάξι των ονείρων του και, μάλιστα, λέγεται πως την ημέρα του τροχαίου δηλαδή, το οδηγούσε για πρώτη φορά.

Η Τροχαία του Ελληνικού, που έχει αναλάβει να ερευνήσει τα αίτια του θανατηφόρου τροχαίου στη Βούλα, περιμένει να πάρει απαντήσεις μέσα από τους αυτόπτες μάρτυρες, αλλά και από τις κάμερες ασφαλείας που υπάρχουν στο σημείο.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε αγοράσει την Ferrari του απο αντιπροσωπεία που βρίσκεται σε απόσταση 3,5 χιλιομέτρων από το σημείο της τραγωδίας. Η 35χρονη σύζυγός του που κατάφερε να βγει από το πολυτελές αυτοκίνητο νοσηλεύεται βαριά τραυματισμένη.

Για τα αίτια που προκάλεσαν το μοιραίο τροχαίο στη Βούλα όλα τα ενδεχόμενα. Μάρτυρας περιέγραψε το τροχαίο μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Πρόκειται για κάτοικο της περιοχής, που βγήκε στο μπαλκόνι του και είδε καπνό κι αμέσως κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει.

«Βγήκα και αντίκρυσα αυτό το πράγμα, να καίγεται ένα αυτοκίνητο στη νησίδα της παραλιακής. Δεν άκουσα θόρυβο μεγάλο, εγώ βγήκα κατά τύχη στο μπαλκόνι. Υπήρχαν δύο σώματα, μία σορός και μίας κοπέλας που ήταν εν ζωή. Τους είχαν τραβήξει έξω στο γρασίδι στη νησίδα», είπε ο αυτήκοος μάρτυρας στην κάμερα της εκπομπής.

Στη συνέχεια μίλησε ένας οδηγός ταξί, που είδε με τα μάτια του το δυστύχημα.

«Είδα το αυτοκίνητο να χάνει τον έλεγχο. Δεν κατάλαβα γιατί… Κάποιος έτρεξε γρήγορα και έβγαλε τους επιβάτες κι αμέσως μετά το αυτοκίνητο πήρε φωτιά. Έμαθα ότι ο οδηγός μόλις είχε παραλάβει το αυτοκίνητο».