Μαρία Σολωμού: «Έσπασε» την σιωπή της για τον Mente Fuerte και την σχέση τους - «Τα τελευταία 4 χρόνια...»

Η απάντησή της για το αν είναι ζευγάρι με τον γνωστό τράπερ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μαρία Σολωμού: «Έσπασε» την σιωπή της για τον Mente Fuerte και την σχέση τους - «Τα τελευταία 4 χρόνια...»

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι εισέβαλε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) η Μαρία Σολωμού. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε για πρώτη φορά στα δημοσιεύματα που θέλουν την ίδια και τον Mente Fuerte να είναι ζευγάρι.

Οι φήμες για την μεταξύ τους σχέση τους είχαν ξεκινήσει με αφορμή μερικές φωτογραφίες από μια κοινή δημόσια εμφάνισή τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε η Μαρία Σολωμού, με τον γνωστό τράπερ είναι απλά φίλοι και τίποτα παραπάνω.

Η απάντηση της Σολωμού για την σχέση της με τον Mente Fuerte

«Νίκο μου θα σου πω το εξής δεν έχω καμία ερωτική σχέση, που να έχει δει το φως τις δημοσιότητας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Σε περίπτωση που είχα κάτι στη ζωή μου δεν θα πήγαινα να περπατήσω σε γνωστό εμπορικό στο Μαρούσι.. Μην χαίρεστε λοιπόν γιατί κάποιοι χαρήκανε..», αποκάλυψε η ηθοποιός και παρουσιάστρια.

Η ηλικία και καταγωγή του Mente Fuerte

Ο Mente Fuerte είναι 34 ετών (ενώ η Μαρία Σολωμού 47), με πολλά τραγούδια του να έχουν γίνει τεράστια hits, ένα από αυτά μάλιστα είναι και το Caliente.

Σε συνέντευξή του στο παρελθόν είχε δηλώσει χαρακτηριστικά: "Tο Mente Fuerte σημαίνει στα ισπανικά ισχυρός νους. Το επέλεξα, γιατί πιστεύω ότι το μυαλό μας είναι αυτό που βάζει τα θεμέλια και τα εμπόδια ταυτόχρονα, αν δεν δουλεύει αυτό σωστά δεν μπορεί να δουλέψει τίποτα άλλο και εμένα είναι αρκετά χαλασμένο οπότε έπρεπε να βρω ένα κίνητρο να το βελτιώσω χαχα!"

Ο Mente Fuerte ξεκίνησε την καριέρα του στην ραπ μουσική ως μέλος των Technical Flerts, μαζί με τον Lpt. Το 2016 ιδρύει την Black Bandana, από την οποία κυκλοφορεί και την πρώτη του επίσημη κυκλοφορία, με τίτλο "Lifestyle", στις 4 Νοεμβρίου του 2016. Το κομμάτι αναλαμβάνει ο Gosei στην μουσική παραγωγή, και ο Πέτρος Νικολίνταης στην σκηνοθεσία. Για τα επόμενα τρία χρόνια βγάζει διάφορα singles, και συνεργάζεται με διάφορους rappers όπως Smuggler, Pepe Frantik, Raffie Raff, Young Montanas, Mad Clip και Toquel.

Ο ράππερ έχει εμφανιστεί στην γνωστή διαδικτυακή εκπομπή "Ιδιωτική Κατακραυγή ", την οποία παρουσιάζει ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, στις εκπομπές "9 Αγαπημένα Πράγματα" και "Τσακ Μπαμ" του PlanB. Έχει κάνει επίσης εμφανίσεις στο Rap Round, το οποίο παρουσίαζε ο Ανδρέας Περικλής Μεταξάς, το "Ηλεία Ρίχτο" των Delines Canal[20], το Gold School Podcast, το Rap Stories by Vice, που προβάλλεται στο Netwix, με παρουσιαστή τον Αντώνη Κωνσταντάρα, και το Loca Report της Ilenia Williams που προβάλλεται στο MAD tv.