Σταμάτης Φασουλής: Υπέρ της Θεοδωρίδου μετά τις αντιδράσεις - «Τι έπρεπε να κάνει, να κάτσει σπίτι;»

«Είναι δυνατό μέσα σε αυτή τη μαυρίλα να πεις για έναν άνθρωπο γιατί δουλεύει;»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σταμάτης Φασουλής: Υπέρ της Θεοδωρίδου μετά τις αντιδράσεις - «Τι έπρεπε να κάνει, να κάτσει σπίτι;»

Υπέρ της Νατάσας Θεοδωρίδου τάχθηκε ο Σταμάτης Φασουλής μετά τις αντιδράσεις του καλλιτεχνικού κόσμου αναφορικά με το γεγονός πως συνεχίζει κανονικά τις εμφανίσεις της στο «Παλλάς», παρά τα μέτρα της κυβέρνησης για τον κορωνοϊό.

Ο ίδιος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Breakfast @ star, παίρνοντας καθαρά το μέρος της γνωστής τραγουδίστριας.

Οι δηλώσεις του Φασουλή για την Θεοδωρίδου

«Γιατί; Τι έπρεπε να κάνει, να κάτσει σπίτι; Είναι δυνατό μέσα σε αυτή τη μαυρίλα να πεις για έναν άνθρωπο γιατί δουλεύει; Μπράβο του! Και από όσο ξέρω, επειδή έχω σχέσεις με τη διεύθυνση του “Παλλάς”, όλοι έχουν κάνει αίτηση να πάνε και μάλλον θα πάνε και όλοι!

Ποιοι είναι αυτοί που έχουν παράπονο; Και άλλα θέατρα υπάρχουν με τραγουδιστές. Να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα; Τι είναι αυτό;».

Το σχόλιο του Καραφώτη για τις εμφανίσεις της Θεοδωρίδου

«Νιώθω τυχερός που η Νατάσα Θεοδωρίδου επέλεξε αυτή την σεζόν επέλεξε να κάνει την μουσική της παράσταση ουσιαστικά στο θέατρο.

Από την άλλη αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στα μαγαζιά και αυτό που συνέβη μέσα στις γιορτές, να κλείσουν δηλαδή η μουσική και όλα τα κέντρα διασκέδασης, είναι πραγματικά τραγικό και για τους μουσικούς και για τους τραγουδιστές αλλά και για μια τεράστια αλυσίδα ανθρώπων.

Εμείς κάνουμε τη δουλειά μας σε θεατρικό χώρο, όπου υπάρχουν καθήμενοι με μάσκες, δεν νομίζω πως μπορεί να μας κατηγορήσει κάποιος για αυτό. Ξέρω ότι υπάρχουν αντιδράσεις και δεν ξέρω αν και εγώ ήμουν θυμωμένος, ίσως κάποια στιγμή να έλεγα πράγματα που δεν τα εννοούσα, αλλά αυτή τη στιγμή είναι και λίγο δίκοπο το μαχαίρι.

Αυτή τη στιγμή εμείς παρουσιάζουμε μουσική σε ανθρώπους που κάθονται ακίνητοι με μάσκα στο πρόσωπο. Φανταστείτε πόσο δύσκολο είναι και για εμάς να κάνουμε και εμείς τη δουλειά μας. Δεν είναι δηλαδή ότι εμείς διασκεδάζουμε και ο κόσμος από κάτω χορεύει ή πίνει στο Παλλάς και οι υπόλοιποι δεν μπορούν».