DWTS - highlights 14/01: Η Δανάη Παππά, η ενόχληση της παρτενέρ του Βαρθαλίτη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Όλα όσα είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
DWTS - highlights 14/01: Η Δανάη Παππά, η ενόχληση της παρτενέρ του Βαρθαλίτη και το ζευγάρι που αποχώρησε

Το Dancing with the stars επανήλθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, την Παρασκευή 14/01, μετά από μία εβδομάδα απουσίας εξαιτίας των κρουσμάτων του κορωνοϊού. Βέβαια, το Star ήδη ανακοίνωσε τις αλλαγές που πρόκειται να δούμε την επόμενη εβδομάδα εξαιτίας αυτής της απουσίας, ώστε να καλύψει το κενό. Τα ζευγάρια ήταν εμφανώς πιο ξεκούραστα και οι χορογραφίες που είδαμε ήταν φανταστικές.

Στη χθεσινή βραδιά, guest εμφάνιση έκανε η Δανάη Παππά, η χορογραφία του Σταύρου Βαρθαλίτη δεν εντυπωσίασε τους κριτές με αποτέλεσμα η παρτενέρ του να ξεσπάσει, η Βασιλική Μιλλούση ενθουσίασε για άλλη μια φορά με τις χορευτικές της ικανότητες, ενώ είδαμε και την αποχώρηση της Χριστίνας Βραχάλη και του Αργύρη.

Αναλυτικά τα 14/01 highlights του DWTS

Η επιστροφή του χορευτικού σόου

Το Dancing with the stars επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (14/1) μέσα από τη συχνότητα του Star, μιας και την προηγούμενη εβδομάδα δεν βγήκε στον αέρα λόγω κρουσμάτων κορωνοϊού.

Η Βίκυ Καγιά μαζί με τον Λάμπρο Φισφή, υποδέχτηκαν τους 7 celebrities και τους παρτενέρ τους ενώ special guest για απόψε είναι η Δανάη Παππά, η πρωταγωνίστρια της σειράς του Alpha «Σασμός», η οποία πρόκειται να μας δείξει τις χορευτικές της ικανότητες.

Η εμφάνιση του Βαρθαλίτη και η ενόχληση της παρτενέρ του

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (14/1) το DWTS, με τα ζευγάρια να επανέρχονται πιο ανανεωμένα και ξεκούραστα.

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και η Μαρία Καμενίδη χόρεψαν τάνγκο, ωστόσο φαίνεται πως δεν κέρδισαν τους κριτές, μιας και δεν άκουσαν και ιδιαίτερα καλά λόγια.

Αυτό ενόχλησε όμως αρκετά την ντάμα του γνωσού σεφ, η οποία ζήτησε να μάθει από τη κριτική επιτροπή τι είναι αυτό που δεν τους αρέσει και κυρίως τι είναι αυτό που τους λείπει.

Η Μαρίνα Λαμπροπούλου πήρε τον λόγο και εξήγησε ότι υπάρχουν τεχνικές αστοχίες, το ίδιο και ο Στέφανος Δημουλάς με την ίδια ωστόσο να επιμένει στο ερώτημά της.

«Πες ευχαριστούμε, έχω βαλεριάνα πάνω» είπε χιουμοριστικά ο Σταύρος στην ντάμα του, βάζοντας μια τέλεια.

Η εμφάνιση της Μιλλούση

Στο STAR επέστρεψε το βράδυ της Παρασκευής (14/1) το DWTS μετά την περιπέτεια με τον κορωνοϊό και ένα από τα ζευγάρια που ανυπομονούσε να επιστρέψει στο χορευτικό πλατό ήταν η Βασιλική Μιλλούση με τον Μαξίμ.

Η όμορφη αθλήτρια χόρεψε με τον παρτενέρ της Samba και συγκεκριμένα την τελευταία επιτυχία της Ελένης Φουρέιρα, «Αεράκι», ενθουσιάζοντας τους πάντες στο πλατό.

«Βασιλική, Βασιλική… Τι μανούλι είσαι εσύ παιδάκι μου;» είπε αμέσως η Βίκυ Καγιά μετά το τέλος της χορογραφίας του ζευγαριού.

Η εμφάνιση της Παππά

Η special guest του χθεσινού (14/1) DWTS ήταν η Δανάη Παππά, η όμορφη πρωταγωνίστρια της αγαπημένης σειράς του ALPHA, «Σασμός». Η ίδια χορεύει από μικρή ηλικία για αυτό και ήταν σίγουρα ότι θα εντυπωσιάσει τους πάντες με τις ικανότητές της.

Η Δανάη λοιπόν χόρεψε τάνγκο και πάσο ντόμπλε, ντυμμένη Κοκκινοσκουφίτσα και έκλεψε την παράσταση, με την Βίκυ Καγιά και την κριτική επιτροπή να μένουν με το στόμα ανοιχτό.

«Έφερες σασμό» της είπε η Έλενα Λιζάρδου ενώ η Μαρίνα Λαμπροπούλου έκανε λόγο για την εξαιρετική της τεχνική. Μάλιστα, στο πλατό βρέθηκε και ο σύντροφός της, Λάμπρος Λάζαρης, ο οποίος της έστειλε φιλιά.

To ζευγάρι που αποχώρησε

Το χθεσινό 14/01 επεισόδιο του DWTS έκλεισε με την αποχώρηση ενός ζευγαριού, που παρά την απουσία του προγράμματος για μια ενδομάδα, έπρεπε να συμβεέι. Έτσι, η Βίκυ Καγιά ξεκίνησε να ανακοινώνει τα ζευγάρια που θα χορέψουν και την επόμενη εβδομάδα. Τελευταίοι στη σκηνή έμειναν η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γεράσιμος, καθώς και η Χριστίνα Βραχάλη με τον Αργύρη.

Τα δύο ζευγάρια χορέψαν και πάλι τις χορογραφίες τους αλλά τελικά η κριτική επιτροπή αποφάσισε ότι το ζευγάρι που θέλει να παραμείνει είναι η Μπέσσυ Αργυράκη και ο Γεράσιμος.

Τελικά αυτοί που δεν τα κατάφεραν και είδαν την πόρτα της εξόδου από το “Dancing with the stars” ήταν η Χριστίνα Βραχάλη και ο Αργύρης.