Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη και το γάμο της με τον Μποτία - «Φυσικά και...»

Η σπάνια εξομολόγηση που απάντησε σε πολλές φήμες και δημοσιεύματα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε ανοιχτά για την εγκυμοσύνη και το γάμο της με τον Μποτία - «Φυσικά και...»

Μια σπάνια συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Φουρέιρα, όπου μίλησε για όλους και για όλα για πρώτη φορά κλείνοντας έτσι πολλά στόματα. Η τραγουδίστρια μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube και δεν δίστασε μεταξύ άλλων να αναφερθεί στον σύντροφό της, Αλμπέρτο Μποτία με τον οποίο συγκατοικούν (φωτογραφίες μέσα από το σπίτι τους).

Η ίδια με απόλυτη ειλικρίνεια σχολίασε τις φήμες που είχαν βγει και την ήθελαν έγκυο, ενώ απάντησε και στο πότε θα παντρευτεί με τον αγαπημένο της, αφού η πρόταση γάμου έγινε.

Η εξομολόγηση της Φουρέιρα για τον Μποτία

«Το μεγαλύτερο ψέμα που έχει γραφτεί για μένα ήταν το ότι είμαι έγκυος. Κάποιον το είχαν γράψει πριν έξι επτά μήνες. Με ενόχλησε, δεν είναι ωραίο να γράφεις κάτι το οποίο δεν είναι αλήθεια. Και αλήθεια να ήταν δεν είναι ωραίο να το γράφεις όταν κάτι είναι τόσο προσωπικό. Αλλά ήταν ψέμα. Ερχόντουσαν και μου έλεγαν συγχαρητήρια...», ξέσπασε η Ελένη Φουρέιρα.

«Ποιος είπε ότι δεν είμαστε μαζί; Ένας Θεός ξέρει αν θα παντρευτούμε. Είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη. Είμαι πάρα πολύ ερωτευμένη. Φυσικά και μου λείπει. Μου αρέσουν όλα του. Μου αρέσει εξωτερικά. Είναι όμορφος πολύ. Μετά από τόσα χρόνια υπάρχουν στιγμές που γυρνάω απότομα και λέω «Παναγία μου να είναι καλά η μάνα σου που σε έκανε τόσο όμορφο». Δεν είναι πιεστικός καθόλου και πολύ ανεξάρτητος σαν άνθρωπος. Πολύ δοτικός με τους φίλους μου…» εξομολογήθηκε.

Η ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα με τον Αλμπέρτο Μποτία

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ πως είναι η Ελένη Φουρέιρα και ο Αλμπέρτο Μποτία, με την αγαπημένη τραγουδίστρια να ανεβάζει για πρώτη φορά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία που ποζάρει στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Πριν από λίγο καιρό είχαμε δει τον Αλμπέρτο Μποτία να κάνει ένα insta story στο οποίο ήθελε να προωθήσει το καινούργιο τραγούδι της Ελένης Φουρέιρα με τον Mad Clip.

Σήμερα ωστόσο το ζευγάρι πόζαρε μαζί. Πρόκειται για την πρώτη κοινή φωτογραφία τους μιας και μέχρι στιγμής απλά τους είχε απαθανατίσει ο φακός σε κοινές εξόδους.