Ελένη Φουρέιρα: "Τσάκισε" κόκαλα για το θάνατο του MadClip - «Τον πήρα τηλέφωνο...»

Η τελευταία της συνάντηση με τον τράπερ

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ελένη Φουρέιρα:

Η Ελένη Φουρέιρα μίλησε στο κανάλι του Fipster στο Youtube και στην σειρά βίντεο που κάνει ο γνωστός YouTuber «Θάρρος ή Αλήθεια» και μίλησε για όλους και για όλα. Η γνωστή τραγουδίστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον γάμο της με τον Αλμπέρτο Μποτία και την φημολογούμενη εγκυμοσύνη της, ενώ μίλησε για πρώτη φορά και για χαμό του φίλου και συνεργάτη της MadClip, με τον οποίο είχαν βρεθεί καλεσμένοι στον γάμο της μάνατζερ του Λίας Παπαδοπούλου το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος.

Η συνάντηση της Ελένης Φουρέιρα με τον MadClip λίγο πριν χάσει την ζωή του σε θανατηφόρο τροχαίο

Η Ελένη Φουρέιρα είπε χαρακτηριστικά: «Αποφεύγω να μιλήσω για αυτό γιατί είναι κάτι που πραγματικά δεν μπορώ να εκφράσω, όλο αυτό το πράγμα που νιώθω και όλον αυτόν τον πόνο. Οπότε δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Γιατί για εμένα το έχω αφήσει στο κεφάλι μου ότι είναι κάπου στο εξωτερικό και είναι καλά. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι χάθηκε τόσο απλά. Δεν είναι εύκολο όταν είσαι με έναν άνθρωπο, τρία λεπτά πριν συμβεί αυτό. Να καταλαβαίνεις ότι κάτι συμβαίνει γιατί τον παίρνεις τηλέφωνο και δεν στο σηκώνει.

Για μένα ήταν πολύ τρομακτικό που όταν έφυγε μετά από τρία λεπτά έφυγα και εγώ με τον Αλμπέρτο. Γιατί τον πήρα τηλέφωνο επειδή δεν με χαιρέτησε, οπότε λέω θα τον πάρω και δεν το σήκωσε. Εκείνη την ώρα λέω αποκλείεται να μην το σήκωνε… Ακόμη δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχει συμβεί.

Δεν μιλάω για αυτό γιατί θέλω απλά αυτή η πληγή να κλείσει. Θα κάνω ό,τι μπορώ για να μείνει η μνήμη του ψηλά γιατί ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει στη ζωή μου. Αλήθεια, το καλύτερο παιδί. Ένας κύριος. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες για εκείνο το βράδυ. Ήμουν η πρώτη που έφτασα, είναι πολύ δύσκολο μέσα μου… Τον αγαπάμε πάρα πολύ, όπου κι αν βρίσκεται. Τους έκανε όλους ευτυχισμένους…»

Η συγκινητική ανάρτηση της Φουρέιρα για τον MadClip

Τέσσερις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο Mad Clip σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 02:30, στη λεωφόρο Αθηνάς και Φανερωμένης στη Βουλιαγμένη. Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά οδηγούσε με μεγάλη ταχύτητα και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου. Χρειάστηκαν πάνω από δύο ώρες για να απεγκλωβιστεί και έπειτα να μεταφερθεί στον Ευαγγελισμό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Ο θάνατός του επηρέασε πολλούς τραγουδιστές και θαυμαστές του, μερικοί εκ των οποίων άφησαν λουλούδια στην θέση στην οποία έλαβε χώρα το τροχαίο. Κηδεύτηκε στις 6 Σεπτεμβρίου 2021 στο Κοιμητήριο του Παλαιού Φαλήρου με πλήθος θαυμαστών οι οποίοι θέλησαν να τον συνοδεύσουν στην τελευταία του κατοικία.

Μια από τις τραγουδίστριες που δεν μπορεί να ξεπεράσει τον θάνατό του, είναι η Ελένη Φουρέιρα, με την οποία εκτός από συνεργάτες ήταν και καλοί φίλοι.

Τέσσερις μήνες μετά τον θάνατο του, η Ελένη Φουρέιρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία τους και έγραψε «Δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Η συγκινητική ανάρτηση της Ελένης Φουρέιρα για τον MadClip