Επέστρεψε στον αέρα του ALPHA η Ναταλία Γερμανού μετά την περιπέτεια της - Τα πρώτα λόγια

Τι είπε η παρουσιάστρια;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Επέστρεψε στον αέρα του ALPHA η Ναταλία Γερμανού μετά την περιπέτεια της - Τα πρώτα λόγια

Μια εβδομάδα πέρασε από τότε που η Ναταλία Γερμανού ανακοίνωσε ότι βγήκε θετική στον κορωνοϊό και έτσι, το μεσημέρι του Σαββάτου 15/01, η εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» επέστρεψε στους δέκτες μας μέσα από τη συχνότητα του Alpha. Η παρουσιάστρια είχε αποκαλύψει ότι νοσεί από τον ιό και έτσι την προηγούμενη εβδομάδα εκτάκτως η εκπομπή δεν είχε βγει στον αέρα.

Τα πρώτα λόγια της Ναταλίας Γερμανού μετά την επιστροφή της στο πλατό του «Καλύτερα δεν γίνεται»

«Γυρίσαμε. Πόσο μου λείψατε δεν φαντάζεστε. Ξεκινάμε, επιστρέψαμε δριμύτεροι. Όταν είδα το τεστ ήμουν πάρα πολύ ψύχραιμη. Είδα το self τεστ θετικό. Είπα εντάξει, έχω και εγώ Covid όπως τόσος κόσμος. Υπάρχουν άνθρωποι που το περνάνε πάρα πολύ βαριά. Το να ασχολούμαστε τώρα με τους ψευτο-celebrities της χώρας - βάζω και τον εαυτό μου μέσα - και πως περνάει ο καθένας τον Covid, είναι λίγο αστείο. Ας το προσπεράσουμε λοιπόν. Περαστικά να ευχηθούμε σε αυτούς που πραγματικά νοσούν από τον Covid»: είπε η Ναταλία Γερμανού και καλησπέρισε τους τηλεθεατές.

Το αγαπημένο γεύμα της παρουσιάστριας στην καραντίνα

Πριν από λίγες ημέρες η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε μέσα από τους προσωπικούς της λογαριασμούς πως διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό, λόγω της ραγδαίας αύξησης των κρουσμάτων καθώς ολοένα και περισσότερα άτομα ανακοινώνουν πως είναι θετικοί.

Η γνωστή παρουσιάστρια, το τελευταίο διάστημα ταλαιπωρείται αρκετά λόγω των συμπτωμάτων. Έτσι, η ίδια θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στην οποία αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της γεύμα κατά την διάρκεια της καραντίνας.

Ανάρτηση Ναταλίας Γερμανού