H αποκάλυψη του Πέτρου Λαγούτη για τον εθισμό του με τον τζόγο και η σχέση του με τα παιδιά του

Οι αποκαλύψεις του ηθοποιού

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
H αποκάλυψη του Πέτρου Λαγούτη για τον εθισμό του με τον τζόγο και η σχέση του με τα παιδιά του

O Πέτρος Λαγούτης κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου 15/01 στον καναπέ του «Dot» και έδωσε μια συγκλονιστική συνέντευξη. Ο ηθοποιός περιέγραψε τη σπουδαία σχέση με τους γιους του και εξηγεί πώς χάρη σε αυτούς δεν κατέληξε σε ακραίες συμπεριφορές όταν ήταν εθισμένος στον τζόγο. Ο ίδιος, μάλιστα, πρόσφατα αποκάλυψε πως είχε πάει στο ΚΕΘΕΑ για να απεξαρτηθεί από τον εθισμό του.

Ο γνωστός ηθοποιός επιπλέον, μίλησε για την υπέροχη σχέση που έχει με τη Μυρτώ Αλικάκη και απάντησε στο ενδεχόμενο να πάει το «Έτερος Εγώ» στο Netflix.

Η εφ' όλης της ύλης συνέντευξη του Πέτρου Λαγούτη στο Dot

Ο Πέτρος Λαγούτης είπε χαρακτηριστικά για τον λόγο που το «Έτερος Εγώ» δεν παίζεται στο Netflix: «Η Cosmote ήθελε να το παίζει μόνο αυτή στην Ελλάδα, το Netflix δεν συμφώνησε, οπότε και δεν έγινε. Ας ελπίσουμε αργότερα γιατί όλα ακόμα είναι ανοιχτά. Νιώθω τυχερός και ευγνώμων που είμαι σε αυτή τη δουλειά και θέλω να διορθώσω κάτι. Έκανα λάθος σε κανα δυο συνεντεύξεις που έδωσα. Μιλώντας για τα καλά του Τσαφούλια και πώς έκανε το όραμά του πραγματικότητα, αμέλησα να αναφερθώ στην Κατερίνα Φιλιώτου, που μαζί γράφουν το σενάριο. Οφείλω μια δημόσια συγγνώμη που την παρέλειψα, θέλω να είμαι δίκαιος» και πρόσθεσε:

«Δεν γνωρίζω τίποτα για 3ο κύκλο. Όλοι οι χώροι τον γυρισμάτων βρίσκονται εδώ και έχει πέσει πολλή δουλειά για να φαίνονται έτσι».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε στον γιο του, Δημήτρη: «Πέρασε στο πανεπιστήμιο αλλά μας είχε πετάξει κανά δυο φορές ότι θέλει να πάει σε δραματική σχολή. Έλεγα θα το ξεχάσει. Δεν τον αποθαρύναμε, το αντίθετο. Η συμβουλή στους γιους μου είναι να κάνουν αυτό που αγαπάνε.
Ο μικρός, ο Γιωργής, είναι στα ποδοσφαιρικά μου χνάρια. Προπονείται εντατικά και πειθαρχημένα και θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά».

Και συμπλήρωσε: «Το χαίρομαι που έγινα μπαμπάς μικρός. Έχουμε μια πολύ ωραία σχέση. Φαντάζομαι μου τα λένε σχεδόν όλα, κι εγώ δεν θέλω να τα ξέρω όλα. Αυτό που με αγχώνει είναι ότι βλέπω κάποια δικά μου στοιχεία στους γιους μου. Στα παιδιά είχα μιλήσει ανοιχτά για το θέμα μου με τον τζόγο, πριν μιλήσω δημόσια. Δεν ήθελα να ξέρει κανείς πράγματα για μένα και να τα πει στα παιδιά μου που δεν θα τα ξέρουν. Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά μου ίσως να είχα κάνει πιο άσχημα πράγματα. Ίσως είχα κρεμαστεί σε κανένα δέντρο».

Τέλος, δήλωσε: «Είναι προσωπική η διαδρομή, μετά οι άλλοι μπορούν να βοηθήσουν επικουρικά. Οι εθισμένοι μπορούν να γίνουν πολύ χειριστικοί και δεν πρέπει να ενδίδει κανείς σε αυτούς τους χειρισμούς. Δεν πρέπει να κάνεις τίποτα που να εξυπηρετεί τον εθισμό του άλλου».

Δείτε εδώ ολόκληρη την συνέντευξη του Πέτρου Λαγούτη στο Dot:

Οι δηλώσεις του Πέτρου Λαγούτη για τους γιού του και την Μυρτώ Αλικάκη

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day μίλησε ο Πέτρος Λαγούτης, ο οποίος επισκέφθηκε το θέατρο για να παρακολουθήσει την παράσταση της πρώην συζύγου του, Μυρτώς Αλικάκη.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αποκάλυψε πως οι γιοι του κρίνουν αυστηρά τις δουλειές που κάνουν οι γονείς τους ενώ τόνισε πως πολλές φορές του τη λένε αν κάνει ερωτική σκηνή με άλλες γυναίκες.

«Είχα τον γιο μου παρέα απόψε. Και ο μικρός θα ερχόταν, αλλά είχε προπόνηση. Τα παιδιά μου με κρίνουν για τους ρόλους μου, γιατί έχουν μεγαλώσει στο θέατρο και στις παραστάσεις μας. μεγαλώνοντας, μεγαλώνει και η κρίση τους και είναι πιο μεστή και πιο εύστοχη. Έχουν δει τον μπαμπά δολοφόνο, θύμα, δραπέτη, έχουν συνηθίσει. Έχουν δει και τον μπαμπά με άλλες γυναίκες.

Με κράζουν όταν με δουν να φιλιέμαι με κάποια ηθοποιό», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Λαγούτης.