MEGA: Εκτός "Τι λες τώρα" η Μαρία Ηλιάκη - Τραγουδίστρια η αντικαταστάτρια της

Ποια η κατάσταση της υγείας της;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
MEGA: Εκτός

Εκτός εκπομπής "Τι λες τώρα" βρέθηκε και σήμερα 15/1 η Μαρία Ηλιάκη, αφού διαγνώσθηκε θετικά στον κορωνοϊό και πέρασε την καραντίνα με πολύ βαριά συμπτώματα. Η παρουσιάστρια ταλαιπωρείται εδώ και περίπου μια εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην έχει τις αντοχές να πάει στο κανάλι, ενώ θέλει και να είναι σίγουρη αν ο ιός έκανε τον κύκλο του.

Την θέση της λοιπόν σήμερα πήρε μια πολύ γοητευτική και "καυτή" παρουσία της ελληνικής τηλεόρασης, που πρόσφατα μάλιστα έγινε και μαμά παρόλο που δεν της φαίνεται.

Αυτή είναι η αντικαταστάτρια της Ηλιάκη στην εκπομπή Τι λες τώρα

Ο λόγος για την Κατερίνα Στικούδη, η οποία με την έναρξη της εκπομπής χόρεψε και μεγάλη διάθεση.

Η αποκάλυψη για τα συμπτώματα που έχει

Σε σύνδεση με Skype βγήκε το μεσημέρι της Κυριακής (9/1) η Μαρία Ηλιάκη και αποκάλυψε ποια είναι τα συμπτώματα που έχει, αποκαλύπτοντας πως περνάει πολύ βαριά την ασθένεια.

«Είμαι εδώ με αυτό για την καταρροή και με ένα αρωματικό κερί για να μη χάσω την όσφρηση. Θέλω να τσεκάρω. Έχω πυρετό που έχει φτάσει 38. Χθες είχα 39+. Χθες ζορίστηκα. Έχω αρκετή καταρροή, λίγο πόνο στα κόκκαλα, αυτά… Να πούμε βέβαια ότι είμαι εμβολιασμένη, έχω κάνει τις δύο δόσεις και περίμενα να κάνω την τρίτη αλλά με πρόλαβε.

Φοβήθηκα για το μωρό, γιατί οι ιατρικές έρευνες δεν είναι πολύ συγκεκριμένες σε ό,τι αφορά τα βρέφη. Μίλησα με την παιδίατρό μου και μου είπε ότι πρέπει να παρακολουθούμε το μωρό και ότι συνεχίζω κανονικά τον θηλασμό. Θα της κάνω ένα μοριακό για να δούμε εάν έχει κολλήσει από μένα ή όχι. Όσο το μωρό είναι καλά, πρέπει να μένει με τη μαμά του, γιατί ό,τι κακό είναι να έχει γίνει, θα έχει γίνει», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη.