Κατερίνα Στικούδη: Δέχτηκε "συγγνώμη" από συνεργάτη της Κατερίνας Καραβάτου on air - Τι συνέβη;

«Και μόνο που το λες, εγώ σε...»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Στικούδη: Δέχτηκε

Η Κατερίνα Στικούδη το μεσημέρι του Σαββάτου 15/01, βρέθηκε στην εκπομπή «Τι λες τώρα» όπου ήταν η σημερινή αντικαταστάτρια καθώς η Μαρία Ηλιάκη νοσεί με κορωνοϊό.

Ωστόσο, κατά την παραμονή της στο πλατό της εκπομπής δέχτηκε μια αναπάντεχη έκπληξη καθώς ο Στέφανος Κωνσταντινίδης θέλησε να της εξομολογηθεί δημόσια για ένα συγκεκριμένο περιστατικό.

Οι δηλώσεις για την Κατερίνα Στικούδη

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός δημοσιογράφος θέλησε να ζητήσει συγγνώμη στην Κατερίνα Στικούδη, για όσα έχει πει για εκείνη στο παρελθόν: «Να σου πω κάτι; Θα στο πω και θα στο πω και δημοσίως γιατί σε είχα στεναχωρήσει στο παρελθόν. Από κάποιες τοποθετήσεις που είχα κάνει και αφορούσαν στην φωνή σου και όλα αυτά.

Οπότε, στο λέω αλήθεια και θα ήθελα να το πω δημόσια όπως είχα πει και τότε δημόσια κάποια πράγματα, ήταν λάθος η τοποθέτηση. Ήταν λίγο στο τρέξιμο του «Κάνουμε ανταγωνιστική τηλεόραση» άλλων εποχών… Χαίρομαι που πλέον δεν κάνουμε αυτή την τηλεόραση».

Η Κατερίνα Στικούδη, απάντησε στην συνέχεια στον Στέφανο Κωνσταντινίδη: «Δεν πειράζει, εντάξει τώρα και συ, περασμένα ξεχασμένα και όλα καλά. Και μόνο που το λες, εγώ σε ευχαριστώ. Είναι πολύ γλυκό εκ μέρους σου. αλλά αλήθεια τα ξεχνάω αυτά και δεν δίνω σημασία».

Χαρές στην οικογένεια της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίφη

Πολύ ξεχωριστή είναι η σημερινή (22/12) μέρα για την Κατερίνα Στικούδη και τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη, καθώς ο δεύτερος γιορτάζει τα γενέθλιά του.

Το ερωτευμένο ζευγάρι είναι μαζί πάνω από 12 χρόνια και πριν από λίγο καιρό η ευτυχία τους ολοκληρώθηκε, μιας και ήρθε στον κόσμο ο γιος του, Βύρωνας.

Η Κατερίνα Στικούδη, μάλιστα, θέλησε να ευχηθεί στον αγαπημένο της και δημόσια για αυτό και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια κοινή τους φωτογραφία από την περιόδο της εγκυμοσύνης της.

«Χρόνια σου πολλά , να τα εκατοστήσεις @djrico99 !!! Ποτέ πέρασαν 12,5 χρόνια ούτε που το κατάλαβα κι αυτό γιατί κάνεις την κάθε μου μέρα τόσο ξεχωριστή με τον δικό σου μοναδικό τρόπο .. Σ αυτή τη φωτογραφία δεν είμαστε 2 .. αλλά 3 και στον νέο σου ρόλο είσαι υπέροχος .. συγκινητικός .. εγώ και ο Βύρωνας θα Σ αγαπάμε για πάντα !!», έγραψε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια στην λεζάντα της ανάρτησής της.

 Χαρές στην οικογένεια της Κατερίνας Στικούδη και του Βαγγέλη Σερίδη