Η Χριστίνα Μπόμπα δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον Σάκη Τανιμανίδη - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Πιο ερωτευμένη από ποτέ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Χριστίνα Μπόμπα δηλώνει τρελά ερωτευμένη με τον Σάκη Τανιμανίδη - Η τρυφερή ανάρτηση στα social

Αναμφίβολα η Χριστίνα Μπόμπα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη είναι ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Μάλιστα, αυτή την περίοδο πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς πριν από λίγο καιρό είδαμε πως έγιναν για πρώτη φορά γονείς αποκτώντας δύο δίδυμα κοριτσάκια, δείτε εδώ για πρώτη φορά τα πρόσωπά τους.

Μάλιστα, και οι δυο τους είναι αρκετά ενεργοί μέσα από τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media καθώς τους αρέσει να δημοσιεύουν διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά τους.

Έτσι αυτή τη φορά η γνωστή influencer θέλησε να κάνει μια ιδιαίτερη ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναδημοσιεύοντας μία φωτογραφία του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη.

Η ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα για τον Σάκη Τανιμανίδη

Ανάρτηση της Χριστίνας Μπόμπα

«Δεν είμαστε άνθρωποι που...» - Η απάντηση στις κατηγορίες για την υπερπροβολή της ζωή της

Η Χριστίνα Μπόμπα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου πραγματοποίησε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση στην τηλεόραση μετά την γέννηση των διδύμων και την μετακόμιση στο καινούργιο τους σπίτι - δείτε το εδώ.

Η σύζυγός του Σάκη Τανιμανίδη μεταξύ άλλων απάντησε σε όσους τους κατηγορούν ότι υπερπροβάλλουν την προσωπική τους ζωή μέσα από τα social media, ειδικά τώρα με τα παιδιά τους.

«Σίγουρα αυτό θέλουμε, αυτό κάνουμε και ο καθένας πρέπει να κάνει αυτό που θέλει κι αυτό που αισθάνεται, εφόσον δεν προσβάλλει και δεν ενοχλεί κάποιον άλλον, δεν έχει λόγο να ακούσει τον άλλον… Ο καθένας έχει άποψη για εμένα, για τον Σάκη, για εσάς, για όλους… Αυτό που θεωρεί υπερπροβολή κάποιος για μένα δεν είναι υπερπροβολή, αλλά μία φυσιολογική χρήση των social media ενός ζευγαριού που είναι ενεργό.

Όταν δηλαδή είμαι όλη μέρα με τα μωρά μου, θα δείξω τα μωρά μου. Όταν ήμουν όλη μέρα στη δουλειά μου, θα δείξω τη δουλειά μου. Είναι μία συνέχειά μου, ένας τρόπος έκφρασης, έχω άμεση επικοινωνία με τον κόσμο που με ακολουθεί. Τώρα πια γυναίκες που είναι αντίστοιχη θέση με εμένα, πιο πριν γυναίκες που ήθελαν να ταξιδέψουν… Ανάλογα με το τι ασχολούμαι, υπάρχει επικοινωνία και αυτό εμένα μου αρέσει, αλλά και στον Σάκη», ανέφερε.

«Γενικά δεν είμαστε άνθρωποι που είμαστε κλειστοί. Είμαστε πολύ ανοιχτοί» κατέληξε.