Εξουθενωμένη η Μάρα Δαρμουσλή στις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της

Η ανάρτηση όλο νόημα στο Instagram

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Εξουθενωμένη η Μάρα Δαρμουσλή στις πρώτες ημέρες στο σπίτι με τον νεογέννητο γιο της

Όπως έγινε γνωστό η Μάρα Δαρμουσλή πριν από λίγες ημέρες έγινε για δεύτερη φορά μητέρα φέρνοντας στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Μάλιστα, όπως είναι γλυκό η γνωστή ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς δεν δίστασε να δημοσιεύσει και μια άκρως τρυφερή φωτογραφία με το μωράκι της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social.

Βέβαια, η ίδια προσπαθεί να συνηθίσει της νέα της καθημερινότητα, έχει επιστέψει σπίτι της και προσπαθεί να βρει τα πατήματά της. Έτσι, θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση όπου έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους, πόσο κουρασμένη είναι.

Η ανάρτηση της Μάρας Δαρμουσλή

Ανάρτηση Μάρας Δαρμουσλή

Πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο η Μάρα Δαρμουσλή - Αποκλειστικές φωτογραφίες

Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η Μάρα Δαρμουσλή στο πλευρό του αγαπημένου της, Βασίλη Τσατσάκη καθώς το πρώην μοντέλο έφερε στον κόσμο πριν από λίγες ημέρες τον δεύτερο γιο της, ολοκληρώνοντας με τον πιο γλυκό τρόπο την ευτυχία της οικογένειάς τους.

Μάλιστα, η ίδια πήρε σήμερα εξιτήριο 14/01 από το νοσοκομείο όπου η κάμερα του YouWeekly.gr ήταν εκεί προκειμένου να απαθανατίσει ην έξοδό τους από το μαιευτήριο και όπως θα δείτε παρακάτω οι δυο τους πλέουν σε πελάγη ευτυχίας.

Έξοδος για την Δαρμουσλή από το νοσοκομείο

Εξιτήριο για την Μάρα Δαρμουσλή

Μάρα Δαρμουσλή - Αποκλειστικές φωτογραφίες