Είναι επίσημο: Η Βανδή δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον Μπισμπίκη

Το πιο τρυφερό στιγμιότυπο τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Είναι επίσημο: Η Βανδή δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον Μπισμπίκη

Η Δέσποινα Βανδή διανύει την πιο ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή της, αφού έχει βρει τον έρωτα στα μάτια του Βασίλη Μπισμίκη, λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της με τον Ντέμη Νικολαϊδη. Η τραγουδίστρια μπορεί να πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της, ωστόσο, είχε στο πλευρό της τα αγαπημένα της άτομα, αλλά και τον ηθοποιό να την βοηθάει σε ότι χρειαστεί.

Την ώρα λοιπόν που οι φήμες την θέλουν να ανεβάζει μιούζικαλ στο θέατρο με τον αγαπημένο της, η ίδια αδιαφορεί για τις παραπληροφορήσεις και περνάει τρυφερές στιγμές μαζί του.

Η πρώτη φωτογραφία στο Instagram Βανδή - Μπισμπίκη

Μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή πριν από λίγες ώρες τους τρέλανε όλους όταν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram για πρώτη φορά κοινή φωτογραφία με τον Βασίλη Μπισμπίκη. Μάλιστα, την εν λόγω φωτογραφία κοινοποίησε στο προφίλ του και ο ηθοποιός και έγραψε «my love».

Το ζευγάρι αγκαλιασμένο πόζαρε στην οθόνη του κινητού πιο ερωτευμένο και ευτυχισμένο από ποτέ!

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε στο Instagram την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον Βασίλη Μπισμπίκη

Οι πρώτες δηλώσεις του Μπισμπίκη για την σχέση του με την Βανδή

«Πάω και Βούλα! Γελάω με την πορεία της ζωής μου. Έχει μια τρομερή αντίφαση όλο αυτό. Δημοφιλία, αναγνωρισιμότητα, θέατρα. Έχει μια γοητεία όλο αυτό. Κατέρρευσα όταν δεν είχα την αποδοχή που ήθελα.

Το παρατηρώ ως φαινόμενο. Κάποιες στιγμές μπορεί να με εκνευρίσει εμμονικό από κάποιους ανθρώπους ή όταν γίνεται χυδαίο, από δημοσιογράφους. Κλέβουν την ιδιωτική σου ζωή για να την πουλήσουν για 100 ευρώ. Κάποιοι οκ αλλά κάποιοι κατά τη γνώμη μου το κάνουν χυδαία. Δεν μπορώ να μην εκνευρίζομαι για αυτό. Εντάξει θα περάσει κάποια στιγμή. Έτσι ελπίζω. Προφανώς ζητάω την αγάπη από τους ανθρώπους που είναι δίπλα μου. Ζω μέσα στην αγάπη δεν γίνεται αλλιώς. Έχω αγάπη, είμαι καλά.

Είμαι 100% ελεύθερος όταν βγαίνω με τη Δέσποινα. Δεν με ενδιαφέρει αν έχει παπαράτσι. Δεν γίνεται αλλιώς. Δεν είμαι ο άνθρωπος που κρύβομαι, δεν με ενδιαφέρει αυτό το κομμάτι. Αν θα βγω έξω θα βγω να διασκεδάσω και να κάνω αυτό που θέλω. Είναι πολύ ωραία αυτή η φάση της ζωής μου. Είμαι ευτυχισμένος. Και εγώ παίρνω πολλή αγάπη από εκείνη. Είναι αμοιβαίο. Δεν έχω τέτοια θέματα με τα Εξάρχεια και τη Βούλα. Μια χαρά είναι έχει και θάλασσα, κάνω εκδρομή. Όταν πέφτουν πολλές κάμερες νιώθω αμηχανία» εξομολογήθηκε ο Βασίλης Μπισμπίκης.