Μονογυιός: Η απάντηση του Πατούλη στην απουσία κιγκλιδωμάτων στο σημείο του τροχαίου

«Είναι δρόμος που περνάει από...»

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Μονογυιός: Η απάντηση του Πατούλη στην απουσία κιγκλιδωμάτων στο σημείο του τροχαίου

Ο Γιώργος Πατούλης, Περιφερειάρχης Αττικής, σε τηλεφωνική σύνδεση που είχε με το «Χαμογέλα και Πάλι» μίλησε για το θανατηφόρο τροχαίο του Τζώρτζη Μονγυιού, το βράδυ της Πέμπτης 13/01 και κλήθηκε να απαντήσει στο γεγονός ότι δεν υπήρχαν προστατευτικά κιγκλιδώματα στο σημείο που έγινε το θανατηφόρο τροχαίο, που στοίχησε τη ζωή του 45χρονου.

Να υπενθυμίσουμε ότι, σύμφωνα με την αποκάλυψη του αδερφού της Σωτήρη, η κατάσταση της υγείας της συζύγου του Μονογυιού, Αθηνάς Κοντοπάνου είναι αρκετά κρίσιμη και ακόμα δεν της έχει γνωστοποιηθεί το μοιραίο γεγονός.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Πατούλη για το θανατηφόρο τροχαίο του Μονογυιού

«Από την πρώτη στιγμή έχουμε δώσει μεγάλη έμφαση στην οδική κυκλοφορία και γι’ αυτό βλέπετε μεγάλες ασφαλτοστρώσεις και φωτισμούς LED, αλλά απο εκεί και πέρα θα πρέπει όλοι μας να ξέρουμε ότι έχουμε ένα εργαλείο όταν χρησιμοποιούμε το αυτοκίνητο και θα πρέπει να υπάρχουν κανόνες στο πως το χρησιμοποιούμε. Υπάρχουν δρόμοι ταχείας κυκλοφορίας, όπως η Συγγρού και η Κηφισίας σε κάποιο σημείο, όπου εκεί κανείς μπορεί να κινείται με υψηλές ταχύτητες. Υπάρχουν και δρόμοι εντός αστικού ιστού, που το όριο τους είναι τα 50 χιλιόμετρα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο περιφερειάρχης και συμπλήρωσε:

«Αντιλαμβάνεστε ότι θέλει ειδική εκπαίδευση και να γίνει κατανοητό ότι εδώ δεν έχουμε δρόμους που να δίνουν την δυνατότητα να πας σε μία πίστα να τρέξεις. Θέλει τεράστια εμπειρία και εκπαίδευση. Αν αυτό το όχημα ήταν στα Λιμανάκια, αντιλαμβάνεστε τι θα μπορούσε να είχε συμβεί;».

Ο Γιώργος Πατούλης τόνισε: «Όταν λέμε ότι είναι δρόμος που περνάει από κατοικίες δεν μπορεί να παίρνει το εργαλείο στα χέρια του και να σκοτώνει ανθρώπους. Τι θέλουμε; Να κάνουμε μία σιδηρόφραχτη επειδή κάποιοι παιρνουνε τα εργαλεία στα χέρια τους και δεν ξέρουν να τα χρησιμοποιούν; Δεν μιλάω για τη συγκεκριμένη υπόθεση» και έκλεισε λέγοντας: «Θέλουμε να προσέχουμε, να είμαστε εκπαιδευμένοι οδηγοί και σοβαροί».

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Σταν για την στιγμή που απεγκλώβισε την σύζυγο του Μονογυιού

Αυτόπτης μάρτυρας στο θανατηφόρο τροχαίο με τη Ferrari που έγινε στην περιχή της Βούλας το βράδυ της Πέμπτης 13/01, που στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό, ήταν ο τραγουδιστής Stan, ο οποίος μάλιστα έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, αναφερόμενος στα όσα έζησε.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή του MEGA, «Τι λες τώρα» και ανακάλεσε όλα τα γεγονότα από το μοιραίο βράδυ.

Ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε ότι βγήκε από το αυτοκίνητο του και ήταν αυτός που απεγκλώβισε τη σύζυγο του Μονογυιού, από τη θέση του συνοδηγού. «Μου είπε “πονάω”»: ήταν τα λόγια της Αθηνάς Κοντοπάνου σύμφωνα με τον Stan και πρόσθεσε: «Είμαι στη διάθεση των αρχών να βοηθήσω όσο μπορώ».

Ο γνωστός τραγουδιστής ολοκλήρωσε λέγοντας: «Ήμουν με τη σύντροφο μου στο αυτοκίνητο. Ξαφνικά είδαμε το αυτοκίνητο να φεύγει από τη δεξιά λωρίδα να πηγαίνει προς την αριστερή, να προσπαθεί να ισιώσει το τιμόνι και να πέφτει πάνω στο δέντρο. Μέσα σε 2-3 δευτερόλεπτα τυλίχτηκε στις φλόγες. Έτρεξα προς το αυτοκίνητο, έπιασα την κοπέλα από τις μασχάλες, προσπάθησα να την τραβήξω έξω. Είδα ότι είχε τις αισθήσεις της, απλά ήταν ζαλισμένη. Το παιδί δίπλα δεν είχε τις αισθήσεις του. Πήγα λίγα μέτρα μακριά γιατί το αυτοκίνητο είχε πάρει φωτιά. Την ξάπλωσα στο έδαφος, τη ρώτησα αν ήταν καλά και μου είπε ότι πονάει. Τα άλλα παιδιά που είχαν έρθει, είχαν βγάλει το παιδί που δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση»