Γιώργος Καραμίχος: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον γιό του - Η γλυκιά φωτογραφία

Έχει μεγαλώσει πολύ!

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Γιώργος Καραμίχος: Μας συστήνει για πρώτη φορά τον γιό του - Η γλυκιά φωτογραφία

Ο πρωταγωνιστής του «Ήλιου» του Ant1, Γιώργος Καραμίχος έχει γυρίσει πλέον στην Ελλάδα μετά από χρόνια που ζούσε στο εξωτερικό - δείτε εδώ τον λόγο που αποφάσισε να γυρίσει μόνιμα στην Ελλάδα - και μαζί του επέστρεψε και ο 8χρονος γιος του, Ντιέγκο Τζον. Ο γνωστός ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Γρηγόρη Αρναούτογλου είχε αποκαλύψει ότι ο μικρός είχε έρθει με τη μητέρα του στην Έλλαδα για διακοπές και αποφάσισαν να μείνουν μόνιμα.

Ο γιος του Γιώργου Καραμίχου μεγάλωσε πολύ

Πριν λίγο καιρό, ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε για πρώτη φορά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία που πόζαρε μαζί με τον μικρό Ντιέγκο γράφοντας: «Αποχαιρετώντας τα Χριστούγεννα σιγά-σιγά».

Ο γιός του Γιώργου Καραμίχου

Οι δηλώσεις του Καραμίχου για τη πατρότητα

Συνέντευξη στο In Style και στην Ειρήνη Ζουρνατζή παραχώρησε πρόσφατα ο Γιώργος Καραμίχος. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πατρότητα και πως είναι να έχει παιδί από μικρή ηλικία.

Έγινες πατέρας σε μικρή ηλικία αποκτώντας την κόρη σου αλλά και σε μεγαλύτερη ηλικία τον γιο σου. Παίζει ρόλο για έναν άντρα η ηλικία στην οποία γίνεται μπαμπάς.

«Και για τα δύο φύλα παίζει ρόλο. Όλα έχουν σημασία. Αλλά δεν ξέρω πώς θα ήταν η ζωή μου αλλιώς. Έγινα πατέρας στα 24 και, παρότι έκτοτε έχω εξελιχθεί και ωριμάσει, η ταυτότητα αυτή ήρθε τόσο φυσικά. Ήξερα ακριβώς τι να κάνω ως πατέρας. Όλες οι άλλες ταυτότητες της ζωής μου με έχουν ταλαιπωρήσει. Η επαγγελματική, η οικογενειακή, η ερωτική, η φιλική. Δεν ήταν όλες σαφείς. Οι σχέσεις έχουν δράση και επίδραση. Με τα παιδιά όμως δεν έχεις κανένα περιθώριο. Παραδέχτηκα τι δεν ήξερα και πορεύτηκα κάνοντας ό,τι θεωρούσα σωστό», δήλωσε ο ηθοποιός, ο οποίος μίλησε και για τις καταγγελίες.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καραμίχου για τη πατρότητα