Survivor 5: Έξαλλη η αδερφή του Πεταλωτή: «Ο αδερφός μου δεν πρόκειται να...»

Η αναφορά της στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Έξαλλη η αδερφή του Πεταλωτή: «Ο αδερφός μου δεν πρόκειται να...»

Η Μυριέλλα Κουρεντή με αφορμή την συμμετοχή της στο φετινό Survivor 5 έχει απασχολήσει ιδιαίτερα τον τελευταία καιρό καθώς φαίνεται πως έχει δημιουργηθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσα στην ίδια και τον Γιώργο Κατσαούνη από την ομάδα των Μαχητών.

Ωστόσο, ο Πεταλωτής ο οποίος ήταν ο τελευταίος σύντροφος της πριν εκείνη βρεθεί στο ριάλιτι επιβίωσης, έχει δει το όνομά του να φιγουράρει στα media.

Έτσι, η αδερφή του η οποία εμφανίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται», θέλησε να βάλει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται καθώς τον ήθελα να μπαίνει στο Survivor ως παίκτης.

Οι δηλώσεις της αδερφής του Πεταλωτή για το Survivor 5

Δείτε τον κούκλο Σερραίο εκδότη που διατηρούσε σχέση μέχρι τον Σεπτέμβρη

Η Μυριέλλα Κουρεντή τον Ιούνιο του 2020 γνώρισε τον έρωτα στις Σέρρες! Η σχέση αυτή κράτησε μέχρι και τον Σεπτέμβρη αλλά δυστυχώς η απόσταση τους χώρισε!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα η Μυριέλλα διατηρούσε δεσμό με τον John, με τον οποίο όμως και χώρισε πριν από το καλοκαίρι. Εκείνος έφυγε στο εξωτερικό για επαγγελματικό σκοπό και στην συνέχεια έμεινε για αρκετούς μήνες σε ένα νησί.

Η ηθοποιός βρέθηκε στις Σέρρες το καλοκαίρι για μια θεατρική παράσταση κι έτσι όπως ερωτεύτηκε το μέρος ερωτεύτηκε και τον εκδότη - δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Πεταλωτή. Αφού η σχέση τους έφτασε στο τέλος της τέλη Σεπτεμβρίου η Μυριέλλα βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του John.