«Όταν ξεκίνησα με το “Είσαι το ταίρι μου” λέγανε ποιος τον προωθεί, πόσο ατάλαντος είναι»

«Όλα αυτά επειδή έκανα βιογραφικό καριέρας μέσα σε έναν χρόνο»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
«Όταν ξεκίνησα με το “Είσαι το ταίρι μου” λέγανε ποιος τον προωθεί, πόσο ατάλαντος είναι»

Ο Αλέξης Γεωργούλης παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» όπου μίλησε για το γεγονός ότι έγινε πολλές φορές στόχος σκληρής κριτικής.

Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι όταν συμμετείχε στο «Είσαι το ταίρι μου» όλοι πίστευαν πως δεν διαθέτει αξιόλογο ταλέντο και πως κάποιος τον προωθούσε.

Οι δηλώσεις του Αλέξη Γεωργούλη

«Αυτό που με λυπεί είναι ότι δεν μπορώ να τα κάνω και τα δύο λόγω προγράμματος. Δεν θα δώσω άλλες εξηγήσεις πάνω σε αυτό γιατί όσες εξηγήσεις και να δώσεις πάνω σε αυτό ,γίνεται μια φασαρία που δεν έχει νόημα. Μπορεί να έχω πάθει και ένα είδος ανόσιας από την πρώτη φορά που έγινε αυτό.

Όταν ξεκίνησα με το “Είσαι το ταίρι μου” λέγανε ποιος τον προωθεί, ποσό ατάλαντος είναι, τι αλεξιπτωτιστής είναι αυτός από που ήρθε… διάφορα. Όλα αυτά επειδή έκανα βιογραφικό καριέρας μέσα σε έναν χρόνο».

«Έχω φτάσει μία φορά κοντά στον γάμο...» - Αποκαλυπτικός ο Αλέξης Γεωργούλης

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Αλέξης Γεωργούλης στην κάμερα του Happy Day και στην δημοσιογράφο Όλγα Λαφαζάνη. Ο ίδιος μίλησε για τον χαμό του πατέρα του, την σχέση του με την τηλεόραση, ενώ αποκάλυψε ότι έχει φτάσει ένα βήμα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Αρχικά, ο Αλέξης Γεωργούλης είπε για την σχέση του με τον πατέρα του: «ο πατέρας μου έφυγε από την ζωή πριν από περίπου δέκα χρόνια. Κάναμε περισσότερες συζητήσεις αλλά είχε πάντα αυτό το «ότι κι αν σου λέω εγώ, εσύ το αποφασίζεις». Ήταν και πολύ αγαπημένοι με την μάνα μου».

Όσο για την σχέση του με την τηλεόραση, ο γνωστός ηθοποιός είπε χαρακτηριστικά: «Από το 1995 δεν έχω τηλεόραση στο σπίτι. Και η τηλεόραση που είναι τώρα στις Βρυξέλλες δεν ξέρω αν είναι καν στην πρίζα».

Και συνέχισε λέγοντας: «Από τότε που ήμουν ηθοποιός έβλεπα κάποιες κριτικές οι οποίες είχαν στόχο να θίξουν. Όχι να κριτικάρουν. Με αποτέλεσμα να μην επηρεάζομαι και να μην μου καταστρέφουν αυτό που πραγματικά θέλω να δείξω για το ποιος είμαι»!

Όσο για το αν ο ίδιος έχει σκεφτεί το ενδεχόμενο της δημιουργίας οικογένειας και του γάμου αποκάλυψε ότι: «Έχω φτάσει μία φορά κοντά στον γάμο, στο να πω ότι θα μπορούσα να το κάνω»!

Παρακολουθήστε τις δηλώσεις του ηθοποιού στο παρακάτω απόσπασμα: