Παρασκευή, 03 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Κεφαλογιάννη - Μάτσας στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη: «Είπαμε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε μαζί»

«Ήταν φιλικός και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος»

Κεφαλογιάννη - Μάτσας στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη: «Είπαμε δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε μαζί»
News 16.01.2022 19:41
Από Ίρις Βίλα

Την πρώτη τους τηλεοπτική συνέντευξη παραχώρησαν το μεσημέρι της Κυριακής 16/01 στην εκπομπή «Προσωπικά», η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα όπου οι δυο τους μίλησαν μεταξύ άλλων για τη γνωριμία τους, τον γάμο και την πιο σημαντική στιγμή της ζωής τους που ήταν η γέννηση των μωρών τους.

Μάλιστα, η γνωστή πολιτικός αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο παρελθόν αλλά και στον σημαντικό ρόλο του Μίνου στην απόφαση της να μην παραιτηθεί από την προσπάθεια να γίνει μητέρα.

Οι δηλώσεις Κεφαλογιάννη - Μάτσα

«Μου λέει γνωρίζω τη μουσική σου σε έχω παρακολουθήσει κι εγώ όπως την είδα είδα ένα κοριτσάκι. Και της λέω εσύ με τι ασχολείσαι και πάγωσε η παρέα. Η Όλγα δεν μου μίλησε το υπόλοιπο βράδυ και της είπαν ότι μην τον παρεξηγείς γιατί έλειπε 15 χρόνια. Ήξερα ότι υπήρχε μία υπουργός Κεφαλογιάννη αλλά πήγε το μυαλό μου ότι ήταν αυτή».

«Ήμουν αυθόρμητη μαζί του γιατί είχα παρακολουθήσει το έργο του χωρίς να ξέρω τον ίδιο. Αυτό ήταν πριν από 4 χρόνια. Ήταν πού αστεία σκηνή με το που μου λέει εκείνος με τι ασχολείσαι εγώ μπλόκαρα ή ότι κρατάει πόζα και ξαναβρεθήκαμε έναν χρόνο μετά. Όταν τον είδα να έρχεται προς το μέρος μου είπα αν κάνει ότι δεν με ξέρει θα κάνω κι εγώ το ίδιο. Αλλά ήταν φιλικός και κάπως έτσι έσπασε ο πάγος».

Ο Μίνως Μάτσας αναφέρθηκε και στη στιγμή που κατάλαβαν ότι θέλουν να προχωρήσουν μαζί: «Αυτό δεν είναι κάτι που περνάω σε πρώτη φάση από τη λογική. Όταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να κάνουμε οικογένεια αυτό αποδείχθηκε εκ των πραγμάτων ζήσαμε δύο χρόνια μαζί από τα οποία ο ένας ήταν ο χρόνος της καραντίνας και είπαμε ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μην είμαστε μαζί και για όσο είμαστε σε αυτόν εδώ τον κόσμο».

«Ο ρόλος του Μίνωα ήταν ό,τι πιο καθοριστικό στη ζωή μου. Ήταν κάτι που το είχα προσπαθήσει, το είχα κλείσει ως κεφάλαιο και έφτασα σε μία ηλικία που είπα δεν έχω άλλο περιθώριο, το θεωρώ μεγάλη ευλογία ότι μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία στη ζωή μου. Επειδή είχα απογοητευτεί στο παρελθόν δεν ήθελα να ξαναπροσπαθήσω.

Ήμουν εκεί την ώρα που γεννούσε, είχα βάλει μουσικές που έχω γράψει φουλ δυνατά, είναι σαν θαύμα αλλά την ώρα που βγαίνουν τα μωρά εκεί υποκλίνεσαι. Είναι ό,τι μεγαλύτερο μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος. Είναι το συγκλονιστικότερο συναίσθημα στη ζωή μου, είναι ό,τι ωραιότερο έχω κάνει και θα κάνω στη ζωή μου».

Όλγα Κεφαλογιάννη για τον ερχομό των παιδιών της: «Το είχα διαγράψει ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στη ζωή μου»

Η κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» βρέθηκε στο σπίτι της Όλγας Κεφαλογιάννη και του Μίνου Μάτσα καθώς παραχώρησε συνέντευξη μιλώντας μεταξύ άλλων για τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που περνάει μαζί με την οικογένειά της. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό έκανε την τρίτη δόση εμβολίου.

«Τα μωρά ηρεμούν με το πιάνο. Φέρνουμε τα μωρά και τα βάζουμε στα καρεκλάκια τους, ο Μίνως παίζει κι εγώ τραγουδάω. «Όλγα Κεφαλογιάννη, μητέρα διδύμων, το ωραιότερο πράγμα που θα μπορούσε να μου συμβεί.

Δεν το περίμενα, το είχα μάλλον διαγράψει ότι θα μπορούσε ποτέ να συμβεί στη ζωή μου. Εγώ τα παιδιά τα έκανα για να ασχοληθώ εγώ η ίδια μαζί τους, δεν έκανα παιδιά για να τα μεγαλώσουν άλλοι» ανέφερε η πολιτικός.

Ο γιος μου είναι σοβαρός και υπομονετικός, δεν δημιουργεί φασαρίες. Τον λέω και σοφό και καλό άνθρωπο. Η κόρη μου είναι πριμαντόνα και τη λέω κολλητή μου. Με αγκαλιάζει και νιώθω ότι έχουμε τρομερή σύνδεση.

Ο Μίνως είναι υπέροχος μπαμπάς έχει μεταφέρει στο σπίτι το στούντιο για να μπορεί να βοηθάει με τα μωρά. Έχουμε ορκιστεί ότι θα είμαστε δίπλα ο ένας στον άλλο στα εύκολα και τα δύσκολα».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ξέσπασε η Όλγα Κεφαλογιάννη - «Πρέπει να εξεταστεί το θέμα παραγραφής της σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων»

Όλγα Κεφαλογιάννη για Μοθωναίο: «Πρέπει να επανεξετάσουμε τα ζητήματα παραγραφής»

Share