Survivor 5: Ο Χατζηγεωργίου "σπάει" την σιωπή του για τις κατηγορίες που δέχεται - «Μα είναι δυνατόν;»

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Ο Χατζηγεωργίου

Στην κάμερα της εκπομπής «Τι λες τώρα» παραχώρησε συνέντευξη ο Γιάννης Χατζηγεωργίου όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για την αποχώρησή του από το φετινό Survivor 5 αλλά και για τις κατηγορίες που έχει δεχτεί για την απόφασή του να αποχωρήσει από την θεατρική παράσταση για το ριάλιτι επιβίωσης.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χατζηγεωργίου

«Μα είναι δυνατόν να μην υπάρχουν σωστές συμβάσεις, να μην πληρώνονται οι ηθοποιοί στις πρόβες και να είναι άδεια τα θέατρα; έτσι θα απαντήσω σε όλους όσους λένε πως είναι δυνατόν να αφήνουν οι ηθοποιοί τις παραστάσεις και να πηγαίνουν στο Survivor.

Για την οικειοθελή μου αποχώρηση δεν υπήρξε ποτέ κανένα πρόβλημα με την παραγωγή, συνεννοηθήκαμε σωστά και έγιναν όπως έγιναν τα πράγματα δίκαια».

Σπύρος Μπίμπιλας: Συναντήθηκε με τον Γιάννη Χατζηγεωργίου μετά την αποχώρησή του από το Survivor 5

Μετά από την οικειοθελή αποχώρηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου από το Survivor 5 και την επιστροφή του πίσω στην Ελλάδα, ο Σπύρος Μπιμπίλας και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου συναντήθηκαν από κοντά. Οι δυο ηθοποιοί βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 13/01 στο θέατρο «Δημήτρης Χορν» κι έβγαλαν μαζί μια φωτογραφία, την οποία ανέβασε ο Σπύρος Μπιμπίλας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Θυμίζουμε ότι όταν ο Γιάννης Χατζηγεωργίου πήρε την απόφαση να φύγει από την παράσταση που συμμετείχε για να μπει στο ριάλιτι επιβίωσης, ο Σπύρος Μπιμπίλας είχε εκφράσει δημόσια την αγανάκτησή του και, μάλιστα, είχε χρησιμοποιήσει αρκετά αιχμηρά λόγια.

«Με το αγαπημένο μου φιλαράκι που μου έλειψε πολύ… Ξενιτεύτηκε με το survivor αλλά ευτυχώς γύρισε γρήγορα κοντά μας!!!!»: έγραψε στην ανάρτησή του ο πρόεδρος του ΣΕΗ.η συνάντηση του Γιάννη Χατζηγεωργίου και του Σπύρου Μπιμπίλα στο θέατρο.