Ανοίγει η διαθήκη του Τραγκα 1 μήνα μετά το θάνατο του - Έχει σπίτια σε Ακρόπολη, Γαλλία, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας

Στα μαχαίρια τα παιδιά του με την τελευταία του σύζυγο, Μαρία Καρρά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανοίγει η διαθήκη του Τραγκα 1 μήνα μετά το θάνατο του - Έχει σπίτια σε Ακρόπολη, Γαλλία, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας

Ένας μήνας έχει περάσει από την ημέρα που ο Γιώργος Τράγκας έχασε τη ζωή του μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με την υγεία του, όταν νόσησε από κορωνοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο. Αυτές τις ημέρες λοιπόν, πρόκειται να ανοίξει η διαθήκη του, σύμφωνα με το protothema και τον δημοσιογράφο Γιάννη Μακρυγιάννη.

Να σημειωθεί πως στα μαχαίρια βρίσκονται τα παιδιά του - που έχει αποκτήσει με διαφορετικές γυναίκες - με την τελευταία σύζυγό του, η οποία επίσης είχε κολλήσει τον ιό. Η περιουσία του δημοσιογράφου είναι μεγάλη, αφού διαθέτει σπίτια σε Ακρόπολη, Γαλλία, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας.

Αναλυτικά η περιουσία που άφησε πίσω του ο Γιώργος Τράγκας

Στο Μονακό ο Γιώργος Τράγκας φέρεται να είχε ένα διαμέρισμα στη rue de la Turbie, το οποίο χρησιμοποιούνταν ως έδρα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων του αποβιώσαντος και της συζύγου του Μαρίας Καρρά. Ένα δεύτερο ακίνητο, ένα διαμέρισμα σε κεντρικό δρόμο του πριγκιπάτου, φέρεται να δηλωνόταν ως μόνιμος τόπος διαμονής, ένα τρίτο βρίσκεται πάνω από το Parc Princesse Antoinette και αναφέρεται ως έδρα μιας εταιρείας δημοσίων σχέσεων και επικοινωνιών που διατηρούσε ο Γιώργος Τράγκας, ενώ ένα τέταρτο ακίνητο στην οδό Du Larvotto ελέγχεται εάν ανήκε στον δημοσιογράφο και επιχειρηματία.

Στην Αμερική, ο Γιώργος Τράγκας έτρεφε μεγάλη αδυναμία. Τρία ακίνητα ήταν στην κατοχή του, ένα σε Μαϊάμι, ένα σε Νέα Υόρκη και Λας Βέγκας. Ο γνωστός δημοσιογράφος, επίσης, είχε αδυναμία στη χώρα μας. Εκτός από τη βίλα στην Εκάλη, όπου διέμενε με την τελευταία του σύζυγο Μαρία Καρρά, είχε επίσης ένα διαμέρισμα στο Κουκάκι με θέα στην Ακρόπολη, ενώ ερευνώνται ακίνητα σε Κύπρο, Μύκονο και Κέρκυρα.

Ανατριχιαστικές εικόνες από το γραφείο του Γιώργου Τράγκα λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε στο γραφείο του Γιώργου Τράγκα και μας έδειξε το εσωτερικό του. Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του από κορωνοϊό, και την κηδεία του στην Παναγία Ελευθερώτρια Κηφισιάς, οι εικόνες είναι πού ανατριχιαστικές.

«Είναι πολύ δύσκολο. Δε δέχομαι ότι ο Γιώργος Τράγκας πέθανε. Δεν περιμέναμε με τίποτα ότι ο Γιώργος θα φύγει έται. Δε ξέρω αν επηρεάστικε θετικά ή αρνητικά από το περιβάλλον του, πάντως δεν πείστηκε. Παρέα συνεργατών που να τον «έφαγαν» ή να τον επηρέασαν, δεν υπάρχει. Η σύζυγός του και οι γιοί του είναι σίγουρα κλονισμένοι και συντετριμμένοι. Τα τελευταία του λόγια ήταν «Πάρι σε αγαπώ πολύ». Είχε παράπονο που τον έλεγαν ακραίο και αντιεμβολιαστή ή αρνητή» ανέφερε ο Πάρις Κουρτζίδης, ο εκπρόσωπος του κόμματος «Ελεύθεροι Άνθρωποι» που είχε δημιουργήσει ο δημοσιογράφος.

«Δυστυχώς δεν μπόρεσα να τον πείσω να ακολουθήσει αυτό που με τόση προσπάθεια και επιθυμία ήθελα να κάνει. Επιτακτικά προσπάθησα επί ένα μήνα περίπου. Δε ξέρω ποιος τον έφαγε. Νομίζω ότι δεν είναι κατάλληλη ώρα και στιγμή τώρα για να αναζητά κανείς ποιος φταίει και ποιος όχι. Δε θέλω να θυμάμαι τίποτα από τις τελευταίες στιγμές του Γιώργου γιατί στεναχωριέμαι. Δυστυχώς δεν πίστευε ότι μπορεί αυτός να προσβληθεί και να περάσει όλη αυτή τη διαδικασία με τον κορονοϊό. Νόμιζε ότι ήταν άτρωτος. Ήθελε να το περάσει στο πόδι παίρνοντας απλώς μια αντιβίωση», εξομολογήθηκε ο προσωπικό του γιατρός.