Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Το ειρωνικό σχόλιο για όσους κατηγορούν το θύμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βιασμός 24χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Γροθιά» στο στομάχι η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

Με μία ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να σχολιάσει τον βιασμό της 24χρονης κοπέλας που έγινε σε γνωστό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Το συγκεκριμένο θέμα έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις ενώ για την υπόθεση έχουν ακουστεί πολλά ονόματα. Έτσι θέση για το συγκεκριμένο θέμα θέλησε να πάρει και η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία κατά καιρούς σχολιάζει μέσα από τα social media θέματα της επικαιρότητας.

Η Έλενα Ακρίτα έκανε μία ειρωνική ανάρτηση προκειμένου να χλευάσει όλους αυτούς που θεωρούν ότι για τον βιασμό φταίει το ίδιο το θύμα.

Η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τον βιασμό στη Θεσσαλονίκη

«Τι δουλειά είχαν οι βιαστές στο πενταστερο; Μήπως πήγαιναν γυρεύοντας; Ξέρουμε τι φορούσαν; Ήταν προκλητικά ντυμένοι; Γονείς δεν έχουν να τους μαζέψουν;», έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της.

Τα πρώτα λόγια της 24χρονης κοπέλας - «Κάποιοι ήταν...»

Ανατριχιαστικές είναι οι αποκαλύψεις για τον ομαδικό βιασμό της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη. Για όλη την υπόθεση μίλησε στην εκπομπή του MEGA, «Χαμογέλα και Πάλι» και στην Σίσσυ Χρηστίδου, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας, καθώς προβλήθηκαν σε αποκλειστικό ρεπορτάζ της εκπομπής τα πρώτα λόγια της κοπέλας μετά από αυτό το δυστυχές περιστατικό. Στην έκταση και τις συνεχείς καταγγελίες που γίνονται για κακοποίηση κατά των γυναικών πήρε θέση και η Καίτη Γαρμπή.

«Αυτό που μου συνέβη δεν θέλω να συμβεί σε καμία κοπέλα. Δεν θα κάνω πίσω. Οι ένοχοι πρέπει να τιμωρηθούν. Κάποιοι ήταν φίλοι και τους εμπιστευόμουν, εξαιτίας τους παρασύρθηκα κι έπαθα ότι έπαθα», είπε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων η νεαρή κοπέλα.