«Όχι μόνο ασχολούμουν με το παιδί...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για την πρώην σύζυγό του και τον γιο του

«Συνειδητοποίησα ότι για εμένα έχουν αποφασίσει οι συμπτώσεις»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Όχι μόνο ασχολούμουν με το παιδί...» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου για την πρώην σύζυγό του και τον γιο του

Καλεσμένος στην εκπομπή «Η ζωή είναι στιγμές» της ΕΡΤ βρέθηκε την Κυριακή (16/1) ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια καθώς και στην εξαιρετική σχέση που έχει με τον γιο του.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής τον τελευταίο καιρό, μετά το τέλος της εκπομπής του, είχε αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πια έχει αρχίσει να δίνει και πάλι συνεντεύξεις.

Οι δηλώσεις του Σπύρου Παπαδόπουλου

«Συνήθως έψαχνε για δουλειά λόγω κοινωνικών φρονημάτων. Έφυγε με τα πόδια γιατί δεν είχε να πάρει λεωφορείο και πήγε στην Κυψέλη και ξαναγύρισε με τα πόδια. Έκανε ότι δεν στενοχωριέται αλλά ήταν θλιμμένα τα μάτια του. Είχε ωραία μάτια ο πατέρας μου, σαν τη θάλασσα. Δεν θα ξεχάσω ποτέ… Πιο λαμπερά μάτια δεν έχω ξαναδεί γυρίζει από τη δουλειά Παραμονή Χριστουγέννων. Είχε κερδίσει σε ένα λαχείο 5.000€ πήραμε για πρώτη φορά δέντρο, κουραμπιέδες», είπε αρχικά για τον πατέρα του και για τα παιδικά του χρόνια.

Για την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα, και τον γιο του, είπε: «Όσο ήμουν στο σπίτι όχι μόνο ασχολούμουν με το παιδί… Ακόμα θυμάται τις ιστορίες που του έλεγα για να κοιμηθεί. Έβγαζα ιστορίες από το μυαλό μου με τον Ζορό και τον μικρό ήρωα τον Αλεχάνδρο. Δεν με κούραζε, μου άρεσε πολύ».

«Σαν παραμύθι είναι. Συνειδητοποίησα ότι για εμένα έχουν αποφασίσει οι συμπτώσεις. Ερήμην μου σχεδόν χωρίς να έχω καμία συμμετοχή. Εγώ πήγα για ενημέρωση στη σχολή και τα ωραία κορίτσια είχα μία αδυναμία από μικρός», κατέληξε.

«Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμα ένας γάμος» - Η αποκάλυψη του Σπύρου Παπαδόπουλου

Μετά τις μαύρες γιορτές που πέρασε, ο Σπύρος Παπαδόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη. Ο ηθοποιός μίλησε για τους γάμους του, το τέλος του στην Υγειά μας ρε παιδιά και το πως αντιμετώπισε τον καρκίνο.

«‘Ημουν φανατικά εναντίον το γάμου κι έκανα δύο. Ήμουν εναντίον των μακρόβιων σχέσεων κι έκανα 2-3 πολύ μεγάλες, δυνατές και σπουδαίες. Πριν τον γάμο μου με την Αθηνά Τσιλύρα, υπάρχει ακόμα ένας γάμος. Ούτε ξέρω πως παντρευόμουν, γινόταν συνήθως για χατίρια άλλων.. Ο άντρας δεν μπορεί να κρυφτεί όταν του φύγει η ερωτική επιθυμία. Μην φανταστείς ότι υπήρξα πιστός άνθρωπος, προσπαθούσα.

Δεν έκανα εύκολα την απιστία, αντιστεκόμουν πολύ. Έπρεπε να είναι κάτι που μου αρέσει τρομερά και μου μουδιάζει το σώμα και τότε έλεγα δεν γίνεται, πρέπει να το κάνω. Δεν έλεγα ότι απάτησα, ήταν κρυφό. Ποτέ δεν γύρισα χωρίς ενοχές πίσω, ήμουν χάλια. Με καταλάβαινα από τα ηλίθια μάτια μου. Αλλά την επόμενη το ξαναέκανα, όχι συχνά», εξομολογήθηκε.