Παραμένει εκτός MEGA η Ανθή Βούλγαρη - «Δεν ξεχάσω και τη φρίκη που..»

Εξελίξεις με την υγεία της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Παραμένει εκτός MEGA η Ανθή Βούλγαρη - «Δεν ξεχάσω και τη φρίκη που..»

Εκτός εκπομπής Κοινωνία ώρα Mega για 15η ημέρα βρέθηκε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της, καθώς νόσησε από κορωνοϊό. Η παρουσιάστρια έχοντας αποκαλύψει το αδιανόητο πρωινό που έτρωγε για να γίνει καλά, μίλησε στο Mega Καλημέρα σχετικά με το γεγονός πως παρόλο που πλέον είναι αρνητική δεν βρέθηκε στο πλατό.

Όπως ενημέρωσε λοιπόν, ενώ το rapid που έκανε βγήκε αρνητικό, όταν πήγε να το περάσει στο ατύχημα, δεν περνούσε με τίποτα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάει στο κανάλι.

Η αποκάλυψη της Ανθής Βούλγαρη

«15 μέρες λείπω. Σήμερα λείπω από μπέρδεμα. Δε λείπω επειδή νοσώ. Δε μπορώ άλλο. Μέχρι πριν από μερικές μέρες έβγαινα ακόμη θετική. Κάνω self test χθες και βγαίνω αρνητική. Κάνω rapid χθες το πρωί και μου λέει η φαρμακοποιός ότι είμαι θετική. Έρχεται το βράδυ, κάνω ξανά rapid. Βγαίνω αρνητική. Λέω ωραία θα πάω στην εκπομπή αύριο. Αλλά για να πάω στην εκπομπή πρέπει να περάσει το rapid στο σύστημα και δεν περνούσε με τίποτα.

Οι πρώτες 3 μέρες ήταν δύσκολες. Δεν ξεχάσω και τη φρίκη που πήρα όταν βγήκα θετική. Μπήκαν στο μυαλό μου διάφορα. Πώς θα εξελιχθεί, αν με καλύπτει το εμβόλιο γιατί δεν είχα προλάβει να κάνω την τρίτη δόση. Σήκωσα πυρετό, 38,2. Εγώ δεν αρρωσταίνω. Έπεσε γρήγορα, αλλά είχα φοβερή κόπωση δέκα μέρες. Ο άντρας μου κόλλησε κι αυτός αλλά δεν είχε τίποτα. Τώρα βγαίνει αρνητικός. Δεν έχω χάσει στιγμή τη γεύση μου, την όρεξή μου. Η ψυχολογία μου είχε σκαμπανεβάσματα. Ευτυχώς το περάσαμε με τον άντρα μου και είχαμε παρεούλα» είπε η Ανθή Βούλγαρη.

Η ανακοίνωση της Βούλγαρη όταν κόλλησε κορωνοϊό

«Παιδιά ο covid χτύπησε τελικά και την δίκη μου πόρτα ..έδειξε θετικό πέντε μέρες μετά αφού ήρθα σε επαφή με κρούσμα .. διπλα εμβολιασμένη (δυστυχώς δεν πρόλαβα να κανω την Τρίτη δόση ) προς το παρόν το περνάω σαν γρίπη ..η αλήθεια είναι πως χθες με έπιασε τρόμος αλλά με καθησύχασαν οι γιατροι μου ..Να προσέχετε πολύ !!Να ακούτε το σώμα σας ..Αν έχετε και την παραμικρή υποψία ακόμη και αν το τεστ δείχνει αρνητικό μείνετε σπίτι ..εμένα μέχρι και χθες όλα έδειχναν αρνητικά ..αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους είναι καραντίνα. Παιδιά πάμε δυνατά!», έγραψε αναρτώντας μια φωτογραφία της.