Ματίνα Παγώνη: «Καταπέλτης» κατά του Σταμάτη Γονίδη

Τι απάντησε στις δηλώσεις του τραγουδιστή;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ματίνα Παγώνη: «Καταπέλτης» κατά του Σταμάτη Γονίδη

Στο Πρωινό μίλησε, το πρωί της Δευτέρας 17/01, η Ματίνα Παγώνη για την πορεία της πανδημίας, το χάπι κατά του κορωνοϊου που ήρθε στην Ελλάδα, καθώς και το ποιοι θα λάβουν θεραπεία με το νέο σκεύασμα. Επιπλέον, η ίδια αναφέρθηκε και στον Σταμάτη Γονίδη, ο οποίος σε πρόσφατη ανάρτησή τιου, είχε αναφερθεί στην λοιμωξιολόγο.

Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, σε πρόσφατη συνέντευξή του, είχε μιλήσει για τον βιασμό των γυναικών που εξόργισαν την κοινή γνώμη.

Η Ματίνα Παγώνη απάντησε στον Σταμάτη Γονίδη

«Φίλοι μου είναι να γελάς και να κλαις μαζί… Ένα είναι σίγουρο ότι σε λίγα χρόνια θα απορούμε πως ανεχτήκαμε να μας συμβουλεύουν για την υγεία μας κάποιοι γραφικοί τύποι, όπως Βασιλακόπουλος, Παγώνη… Είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Μήπως θέλουν να μας τρελάνουν; Μήπως μας έχουν δει ότι έχουμε ίδιο επίπεδο με αυτούς; Ρε τι ζούμε! Σταμάτης», έγραψε στην ανάρτησή του ο Σταμάτης Γονίδης.

«Το επίπεδο του καθενός έχει κριθεί. Ο κ. Γονίδης δεν είναι γιατρός, δεν μπορεί να αποφασίζει για ιατρικά πράγματα και δεν πρέπει να επηρεάζει και τους υπόλοιπους, εάν θέλει να τον σέβονται. Γιατί διαφορετικά, όπως καταλαβαίνετε, υποβαθμίζεται ο ίδιος» και πρόσθεσε:

«Δεν με ενόχλησε καθόλου, ούτε που ασχολήθηκα, ειλικρινά σας μιλάω. Σε όλους αρέσει να κάνουν τους γιατρούς. Βέβαια, για να κάνεις τον γιατρό πρέπει να έχεις σπουδάσει 15 χρόνια»

Οι δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη για τον Λάκη Λαζόπουλο

Το πρωί της Τετάρτης 4/1 η Ματίνα Παγώνη μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα». Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τον Λάκη Λαζόπουλο μετά από τις δηλώσεις που είχε κάνει ο ίδιος. Πιο συγκεκριμένα είχε αναφέρει χαρακτηριστικά: «Την κυρία Παγώνη σίγουρα δεν την λαμβάνω υπόψη.

Θα μπορούσε να είναι σε ένα πάνελ. Δεν γίνεται να μην σατιρίσεις κάποιον που πρωί, μεσημέρι, βράδυ βγαίνει σε όλες τις εκπομπές, όπως η κυρία Παγώνη. Μπαίνει σε όλες τις εκπομπές με δερμάτινα, την φτιάχνουν, έχει και αυτή τη φωνή… Λέει και σωστά πράγματα, αλλά δεν με ψήνει»

«Λέω στον Λάκη ότι δεν με φτιάχνουν, φτιάχνομαι μόνη μου. Βάφομαι όπως βάφομαι κάθε μέρα, δεν κάνω κάτι ιδιαίτερο. Εμένα μου είναι πολύ συμπαθής. Ο Λάκης Λαζόπουλος όλα αυτά τα χρόνια προσέφερε στον κόσμο χιούμορ… Νομίζω ήταν αγαπητός σε όλους και καλό είναι να συνεχίσει να κάνει πράγματα, να τον απολαμβάνουμε.

Είμαι δεκτική στη σάτιρα, μου άρεσε πάντα. Την σάτιρα ή την ανέχεσαι ή δεν την ανέχεσαι. Μου αρέσει να με σατιρίζουν, δεν τρέχει και τίποτα».

«Η ουσία είναι να επιτυγχάνω τον στόχο μου και ο στόχος μου είναι να εμβολιαστεί ο κόσμος. Ειλικρινά θα ήθελα ο Λάκης Λαζόπουλος να περάσει από το νοσοκομείο, να πιούμε και έναν καφέ, να τον πάρω να ντυθούμε με τις φόρμες και να μπούμε στις απλές κλίνες COVID, να δει τι περνάει ο κόσμος εκεί, που δεν μπορεί να μιλήσει και δεν μπορεί να αναπνεύσει και μετά να το ξανασυζητήσουμε το θέμα. και να μου πει την άποψή του».