Πόσο κοστίζει την βραδιά το σαλέ που πήγε με την σύντροφό του, Γαία, ο Άγγελος Λάτσιος

Έχει περάσει από μέσα η μισή ελληνική showbiz

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πόσο κοστίζει την βραδιά το σαλέ που πήγε με την σύντροφό του, Γαία, ο Άγγελος Λάτσιος

Ο Άγγελος Λάτσιος και η Γαία Μερκούρη το Σαββατοκύριακο αποφάσισαν να κάνουν μια εξόρμηση στο χωριό Παύλιανη. Στα προσωπικά τους προφίλ στο instagram μοιράστηκαν στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς τους φίλους (δείτε τα εδώ) και μεταξύ άλλων έκλεψε τις εντυπώσεις το σαλέ στο οποίο διέμειναν.

Το youweekly.gr έψαξε πληροφορίες για το συγκεκριμένο σαλέ. Τι παρέχει, πόσο κοστίζει κλπ...

Vasilikia Mountain Farm & Retreat

Το Vasilikia Mountain Farm & Retreat βρίσκεται σε υψόμετρο 1.010μ. από την είσοδο του Εθνικού Δρυμού της Οίτης, λίγο έξω από το όμορφο χωριό Παύλιανη. Περιβάλλεται από καρυδιές, βελανιδιές, ιτιές και πλατάνια. Προσφέρει κομψές, ξύλινες εξοχικές κατοικίες με μοναδικά έργα τέχνης και συλλεκτικά αντικείμενα. Υπάρχει επίσης ένας οργανικός κήπος και ένα δεντρόσπιτο.

Άγγελος Λάτσιος σαλέ δωμάτια

Όλες οι εξοχικές κατοικίες στο Vasilikia έχουν διακόσμηση εξοχικού στιλ, βεράντα με τραπέζι πικ-νικ και μπάρμπεκιου. Ορισμένες περιλαμβάνουν άρτια εξοπλισμένη κουζίνα ή μικρή κουζίνα. Όλες έχουν θέα στα βουνά και την καταπράσινη εξοχή. Επίσης διατίθενται εξοχικές κατοικίες με τζάκι.

Άγγελος Λάτσιος σαλέ τιμή

Υπάρχει ένας μεγάλος υπαίθριος παιδότοπος με κούνιες, τσουλήθρες και θέατρο για τα παιδιά. Το αγρόκτημα έχει επίσης έναν ξύλινο πύργο παρατήρησης που προσφέρει θέα 360 μοιρών στα γύρω βουνά και τη θάλασσα. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν τη λιμνούλα με την ξύλινη γέφυρα, τον κήπο με τα βότανα και τη φυσική πηγή. Η φάρμα έχει τυροκομείο, κονικλοτροφείο, στάβλο και ορνιθοτροφείο.

Άγγελος Λάτσιος σαλέ

Παύλιανη σαλέ

Το αγρόκτημα προσφέρει εύκολη πρόσβαση στον Παρνασσό και τα δύο χιονοδρομικά κέντρα του καθώς και στον αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO. Το χωριό Παύλιανη αποτελεί ιδανική βάση για την εξερεύνηση του εθνικού πάρκου και τη συμμετοχή σε υπαίθριες δραστηριότητες, όπως πεζοπορία στα δασικά μονοπάτια, ποδηλασία ή πικ-νικ. Η Αμφίκλεια απέχει 30 λεπτά οδικώς ενώ ο σιδηροδρομικός σταθμός του Μπράλου είναι 20 λεπτά μακριά με το αυτοκίνητο.

Vasilikia Mountain Farm & Retreat

Η τοποθεσία αρέσει ιδιαίτερα σε ζευγάρια – τη βαθμολόγησαν με 9,7 για ταξίδι δύο ατόμων. Τα δωμάτια κοστίζουν γύρω στα 250 ευρώ την βραδιά.

Κάποιοι από τους διάσημους που επισκέφθηκαν το συγκεκριμένο σαλέ